tisdag, april 28, 2009

Smashit i Jönköping


Idag har jag besökt Smashit (inte Smash Hits som jag trodde att det hette), som är det nya märket som tagits in i vissa f.d Make Up Store - butiker.
I Jönköping hade en viss del av sortimentet inkommit, bl.a flytande mineral- och örtbaserade foundations, mineralfoundations i puderform, pressade mineralskuggor, bronzers, primer, eyeprimer, lipgloss, lip plumbers och sminkpenslar i ponnyhår. Alla flytande foundations fanns i samma nyanser (och med samma namn) som MUS liquid och matt foundations men är i storleken 50 ml istället för 30 ml. Den typ av ögonskuggor som fanns inne var storleksmässigt jämförbara med MUS microshadows, dock mer slimmade fastän de innehåller 4,5 gram istället för 3,5 gram. De flesta var skimriga eller innehöll glitterpartiklar, någon nyans var matt. Av de skuggor som fanns inne nu så tyckte jag att man kunde hitta dupes i alla microshadows och ingen nyans var särskilt originell, men enligt butiksinnehavaren ska det inkomma många fler ögonskuggor (bl.a lösa puderskuggor).

För att testa märket valde jag en flytande foundation och fick med en turkosgrön ögonskugga #21, som är mellanting av MUS microshadow City Jungle och MAC e/s Gulf Stream. Eftersom det fortfarande pågår utförsäljning av MUS produkter köpte jag också med en ljusguldig twinkle eyeshadow i färgen Aztec, jag tillhör skaran som älskar twinkles och föredrar att fästa lösglitter med dem.

Här är lite bilder från butiken:
Flytande foundations och ögonskuggor

Foundations i puderform

Bronzers (otroligt glittriga i verkligheten!)

Lipgloss som luktade fruktigt

Fler nyanser av lipgloss

Ögonskuggor i alla möjliga färger

Ögonskuggor och eyeprimer
Fina färgglada nyanser

Skuggor i jordnära färger

Fler skuggor
Och några färger till

10 kommentarer:

anna sa...

spännande med nytt märke! vad är priserna ungefär, på tex ögonskuggorna?

inthemake sa...

Ahh va spännande!

Lina sa...

Ser spännade ut! Vet du möjligen om det har öppnats en i Uppsala? Jag trodde att den skulle ligga inne i Forumgallerian där de haft utförsäljning men när jag var in där i måndags så var det MUS produkter. Finns det någonstans man kan kolla upp när/var/hur de öppnar här tror du?
Sedan tänkte jag också passa på att fråga hur priset ligger på Smashits.

Heartcore sa...

Oh, ser fint ut! Ska bli spännande att kika närmre på :)

LipGloss Bitch sa...

Hur är priserna och vad var det för koppling märket hade till Smashbox? Förpackningarna ser trista och "budget" ut tycker jag, men det kan man ju leva med om produkten är bra och priset lågt :)

Maya sa...

anna - priserna på ögonskugga låg på 129 kr.

Inthemake - :)

Lina - jag vet inte när uppsala ska öppna/byta sortiment. kolla med butiken. priserna syns på bilderna.

Heartcore - jag tror att det är värt att testa :)

LGB - priserna är ju ganska jämnvärdiga med MUS och FACE, något lägre. Förpackingarna skulle vara som de flytande foundationen dvs svarta m röd logga. Tydligen var inte alla förpackningar färdiga riktigt ännu.

Fashion Nerds Emma sa...

Det ser ju lovande ute:) Ska bli kul och se när sortimentet kommer in till Gbg.

Ninni sa...

Tack för ett kul inlägg! Jag var ju så nyfiken på detta! Undrar när Göteborg öppnar...
:-)

Johanna sa...

Aldrig hört talas om märket, men spännande minst sagt!

Anonym sa...

hej!
vet du hur man kan få tag i foundationen de hade...verkar som att butiken har upphört...vart kan man få tag i den märket ...eller dera ssmink..

skriv tillbaks till amorycheer@hotmail.com