lördag, april 25, 2009

EOTD: Candycoated


Idag är jag lite avundsjuk på alla som kan avnjuta den härliga sommarvärmen. Eftersom jag återhämtar mig efter en lunginflammation och barnet också har lunginflammation så får vi stanna inomhus istället (det blir kanske en liten promenad senare). Sambon är på jobbfest med aktiviteter hela dagen. Egentligen skulle jag ha åkt till Göteborg och hälsat på Anna i helgen, men det blev ju tyvärr inställt eftersom treåringen också blev sjuk.
Lördagar innebär ju främst en sak om man har barn, nämligen lördagsgodis, och dagens sminkning är inspirerad av färgglada chokladlinser.

Jag har använt:
- UDPP
- MAC Paint Pot Rubenesque
- MUS microshadow Touch
- Mine Minerals Aqua (skimrande)
- Fyrinnae Parental Advisory
- MUS Cake Eyeliner Black
- MUS Eyepencil Crazy Lazy
- Urban Decay 24/7 glide-on-pencil Ransom
- Diorshow Blackout waterproof mascara

Så här gjorde jag:
Basen lades med UDPP, Rubenesque och Touch. Vid inre ögonvrån upp till halva ögonlocket lades turkosblå Aqua och möttes upp med den starkt lila Parental Advisory, som lades från yttre ögonvrån upp till halva ögonlocket. Skuggorna suddades samman. Vid undre franskanten lades Crazy Lazy från inre ögonvrån till halva ögat och möttes upp med den lila favoritpennan Ransom, som lades från yttre ögonvrån. På övre locket användes en cake eyeliner (som fungerar precis som vattenfärg), jag använde pensel #103 istället för den klassiska eyelinerpenseln #102. Sminkningen avslutades med mascara.

3 kommentarer:

Sminkan sa...

Såååååååå fint!

Fåfängan sa...

Snyggt!!
Men, det är ju aldrig fel att vara hemma med barnen heller...fast hade iof varit roligare om treåringen varit frisk :-D

inthemake sa...

Ahhh kanonsnyggt...vilken fin kombo!