torsdag, april 02, 2009

EOTD: Dear Cupcake


Idag kunde jag låna en kamera och har tagit bilder på dagens sminkning som var väldigt enkel i vårfärger. Dagen har ägnats åt vårstädning och sånt kul så då tyckte jag inte heller att det behövdes så mycket smink. OBS! Bilderna är tagna ca 12 timmar efter att sminket applicerades, därav är vissa färger lite suddiga etc.

Nya MAC - skuggan Dear Cupcake från Sugarsweet, som jag testat för första gången i denna sminkningen, kommer att bli flitigt använd i vår och sommar. Den är jättesnygg men ger en ganska matt finish på mig trots att det är en Satin - skugga.

Jag har använt
:
- UDPP
- MAC Paint Pot Rubenesque
- MUS microshadow Touch
- MUS microshadow White
- MAC e/s Dear Cupcake
- MAC pigment Chartreuse
- GOSH Velvet Touch waterproof Lemon Soda
- GOSH Let´s Twist Eyeliner Carbon Black
- MUS eyepencil Snowflake
- Diorshow Blackout waterproof mascara

Så här gjorde jag
:
Basen lades med UDPP, Rubenesque och Touch. Rosa korallfärgade Dear Cupcake applicerades över hela övre ögonlocket. På vattenlinjen användes Snowflake och fixerades med White. Vid undre franskanten användes limegröna pennan Lemon Soda och fixerades med Chartreuse. Carbon Black lades som eyeliner på övre locket och sminkningen avslutades med mascara.

4 kommentarer:

marinamake sa...

Det var en söt och fin sminkning!

Michaela sa...

Vilken fin sminkning! Speciellt till mörka ögon. Jag skulle bli glad om du gav mig lite tips. Vore jättekul! Jag är ljus i hyn, har blå ögon och ganska ljusa ögonbryn. Min hårfärg just nu är brun/guld/röd. Vad passar jag i för färger? Jag ska bli blond till sommaren. Vad passar jag i för färger då? Kika gärna in på min blogg så har du bilder på mig där. Tack, tack! /Michaela

Sminkan sa...

Härligt vårig!

inthemake sa...

Urfint!