tisdag, april 21, 2009

EOTD: Bali Mynah Biker Chic


Idag har jag orkat sminka mig och då använde jag mig av Fyrinnae-skuggor, både nya och gamla. Sambon fick välja färg och då blev det turkosblått. Den fantastiska skuggan Bali Mynah får mig att verkligen tänka på tropiska hav och den funderar jag på att beställa i fullsize nästa gång.

Jag har använt
:
- UDPP
- MAC Paint Pot Rubenesque
- MAC Paint Pot Delft
- MUS microshadow Touch
- Fyrinnae Bali Mynah
- Fyrinnae Biker Chic
- Fyrinnae Dragon Tears
- Fyrinnae Curioser and Curioser
- MUS glittereyeliner Aqua
- GOSH Extreme Art Liner 07
- Diorshow Blackout waterproof mascara

Så här gjorde jag
:
Basen lades som vanligt med UDPP, Rubenesque och Touch. Idag fick den mörkt turkosblå paint poten Delft även vara bas för de mörkare skuggorna. Bali Mynah applicerades vid inre ögonvrån och Biker Chic lades från yttre ögonvrån och inåt, ca 2/3 av ögonlocket. Skuggorna suddades samman med ett mycket tunt lager av Dragon Tears. Ovanpå det lades en eyeliner utan vinge med den nya svarta GOSH Extreme Art Linern (egentligen ångrar jag att jag inte gjorde nån vinge, men orkade inte göra om det). Den nya eyelinern påminde mer om en gel-liner än en flytande och var lite kladdig att måla med, jag blev inte riktigt nöjd med resultatet men hoppas att det blir bättre när man vant sig vid den.
Under ögat lades Curioser and Curioser och därefter lades Aqua över för att få en liten extra touch. Sminkningen avslutades med mascara.

5 kommentarer:

Kisse sa...

Åh vad fint! :)
Jag har inte invigt min Biker Chic-skugga ännu.
Men något säger mig att det inte kommer bli lika läckert som din sminkning idag!
:)

SminkJante sa...

Lyckat till tusen.
Jag är inget fan av Biker chic, tyckte det var svår att applicera.

Sminkan sa...

Oh, vad läckert! Härligt att ha dig tillbaka igen och dessutom med en sådan läcker makeup!

inthemake sa...

Ohh va fiint du har fått till Biker Chic...den brukar bråka för mig, med glittret som försvinner...kanske borde testa på en Paint Pot istället hmm tack för tipset ;)

Maya sa...

Tack allihop! Biker Chic var lite knepig att jobba med, men testa den med en Paint Pot under och dutta fast den, man ska inte svepa!