onsdag, april 01, 2009

Ny favorit från GOSH


Igår kom det ett trevligt paket med en beställning från Pashion. Den här gången innehöll det faktiskt inga Velvet Touch - pennor utan en Eye Kohl Pencil och en Let´s Twist Eyeliner (båda svarta), tyvärr saknades Extreme Art Eyelinern (också svart) och den kommer först om ett par veckor. Detta var min tredje beställning från Pashion och tyvärr har någon produkt inte kunnat levereras varje gång, därför skickade generösa Mikaela med en Too Faced Foiled Eyeliner i färgen Ruby Slippers som kompensation. Tack så mycket, Mikaela!

Let´s Twist Eyeliners är riktigt bra och mycket lättapplicerade. Hittills har jag inte behövt fixera dessa pennor, de kladdar inte alls t.ex i globlinjen som de flesta andra pennor gör. Pennan håller riktigt bra även på vattenlinjen utan fixering! En av de bästa fördelarna med Let´s Twist är att de är enkla att sudda ifall eyelinern skulle bli sne eller fel på något sätt, att sudda t.ex en flytande eyeliner är ju nästintill omöjligt utan att förstöra resten av sminkningen.
Jag hade sedan innan den marinblå Deep Sea och den nya svarta Carbon Black kommer definitivt att bli använd dagligen. Det är inte helt omöjligt att det blir fler färger av den här sorten. Priset är ju riktigt bra också, cirka 79 kr hos Pashion (och där finns fler färger än på bilden ovan).

2 kommentarer:

SminkJante sa...

Jag har en riktigt chockrosa, inte så fin runt ögonen men perfekt läpppenna.

Maya sa...

Den rosa vore kul att se, den får du visa upp nån dag!