måndag, april 20, 2009

Nivea Natural Beauty


Tack för alla fina kommentarer! Jag har fortfarande feber och försöker återhämta mig från vad som troligen är dubbla inflammationer eller en inflammation och en rejäl influensa. Tyvärr har jag inte haft ork att sminka mig idag heller.

Som jag tidigare skrivit så använder jag inte smink när jag är sjuk, inte ens concealer, för helst vill jag inte ens titta i spegeln. Ansikts- och ögonkräm är dock ett måste, eftersom jag tycker att det är viktigt att bibehålla hudvården för att känna sig så fräsch som möjligt.

Nivea Visage har släppt en ny vårdande hudvårdsserie för 20 - 35 åringar som heter Natural Beauty. Förutom att de vårdar och återfuktar så ska huden slätas ut och få en märkbar lyster med en underbar doft. I serien ingår en dagkräm, en ansiktspeeling för dagligt bruk och en ögonkräm, cirka priserna är 75 - 125 kr på bl.a Åhléns, KICKS och andra butiker där Nivea Visages produkter säljs.

Jag har testat dagkrämen, som bl.a innehåller mangomjölk och kashmirproteiner. Visst blir huden mjuk och len och får en fin lyster, men jag tycker inte att den är tillräckligt återfuktande för min torra hy. Doften är också lite för påträngande, vilket gör att den tyvärr känns överparfymerad. Den här krämen kan säkert vara kul att ha under foundation nån gång när man ska gå ut, just för den där extra lystern men å andra sidan kan man ju få till lyster på annat sätt.

3 kommentarer:

SminkJante sa...

Överparfymerade ansiktsprodukter går bort!

Make it Up sa...

Usch va trisst att vara sjuk. Hoppas att du kryar på dig snabbt =)

vivasplash sa...

Jag har provat dagkrämen, och jag har inte så farligt torr hud, men denna torkade genast ut den!Altså ett big NONO för de med torr hud, och antagligen för resten med, med tanke på att den förvärrade min normala hud. Tycker också att den skimmrade för mycket, lite lyster är ju fint, men denna var för mycket.