onsdag, april 01, 2009

Snart arbetslös

Om ni undrar varför det är dåligt med EOTDs och andra bilder här på bloggen just nu så beror det på att jakten efter en ny kamera fortfarande pågår och den gamla är på väg till Tyskland för att eventuellt repareras. Maggie tipsade mig om Canon Ixus 80 och den rosa är ju otroligt snygg! Som tur är får jag nu låna en kamera så imorgon kan ni räkna med att det dyker upp lite nya bilder!

Trots att vi har helt klarblå himmel och underbart vårväder har jag valt en mörkbrun sotning idag, eftersom den reflekterar mitt humör denna morgon. Igår blev nämligen jag och alla mina kollegor uppsagda pga arbetsbrist från bemanningsföretaget som vi har varit heltidsanställda hos sedan juni förra året. Det var visserligen ett väntat besked, men det blir ju ändå inte roligare för det. Nu gäller det att hitta nytt jobb under april innan man står helt arbetslös och det är tyvärr inte det lättaste just nu.

9 kommentarer:

Viktbloggerskan sa...

Jasså, du med? Många som verkar bli arbetslösa 1/5... Usch...

Maggie sa...

Åh, vad tråkigt att höra! Hoppas du hittar något nytt snabbt och lätt :)

Kajalpennan sa...

Vad tråkigt. Vad letar du inom, jag kanske har nått tips

marinamake sa...

Å nej va trist med ditt jobb! Den här lågkonjungturen verkar ju bli rena mardrömmen.. jag söker också. Har varit halvtidsarbetslös i flera år, och vill jobba heltid. Det verkar helt hopplöst!

SHORTY sa...

men gud så hemskt!! jag som försöker leta jobb jag, går inge vidare och jag har hört att det ska vara så här jobbigt om inte jobbigare, i ca 2 år till. jises hur klarar man sig?

Bitte sa...

Usch vad tråkigt med arbetet. Jag är i precis samma situation, nu har jag varit hemma i två veckor. Jag håller tummarna för dig.

Maja sa...

Viktbloggerskan - ja det verkar vara en hel del vars varsel går ut nu :(.

Maggie - tack

Kajalpennan - jag letar lite allt möjligt. handel, administration, reception.. såna saker.

Marina - håller tummarna för dig också!

Shorty - usch vad tråkigt att höra. Det är ju så segt, hoppas det vänder snart!

Sminkjante - hoppas du också hittar nytt snart!!

CrazyNails sa...

Jag hoppas verkligen lågkonjukturen vänder snart så vi får fler jobb!

Make it Up sa...

Usch va trisst! Hoppas du hittar något annat snart. Kram!