fredag, februari 20, 2009

Utflykt till Linköping


Idag har sambon och jag varit på en mysig, barnfri dagsutflykt till Linköping, som är en av de närmaste grannstäderna till Jönköping. Det har varit mycket trevligt förstås! I Linköping strosade vi runt på stan, åt en god lunch och var ute på Tornby köpcentrum.

Shoppingmässigt blev det mest grejer från IKEA, men ett besök på Make Up Store hanns förstås också med. Inköpet där blev 2 st nya eyedusts, Vampyre från höstens Whisper - kollektion och Misteltoe från julens Holiday - kollektion. Båda är förstås vansinnigt snygga! Vampyre är mörkt lila med mycket glitter (färgmässigt ganska lika MAC pigmentet Deep Purple efter en snabbcheck) och Mistletoe är mörkt skogsgrön med guldglitter.
Make Up Store i Linköping var en snygg butik. Då jag själv har jobbat i butiken här i Jönköping så tycker jag att det var speciellt bra med ett separat men ändå öppet rum för sminkkurserna.

Jag kollade även in på LUSH, som vi tyvärr inte har här i stan, men där fanns inget som jag kände något större behov av just idag.

6 kommentarer:

CrazyNails sa...

Skuggorna ser riktigt fina ut!

Maja sa...

Ja det ska bli spännande att testa dessa skuggorna!

Anonym sa...

Åh, du besökte min stad alltså! Jag älskar vårat MUS, haha :)
Skuggorna är urtjusiga.

Maja sa...

Josephine - ja det är en trevlig stad :).

Anonym sa...

Vad blev det för mat? Visst är MUS snyggt (och en rejäl förbättring vill jag lova!) men personalen *suck*

Maja sa...

Kajalpennan - vi åt lunch vid det stora torget där det låg ett radisson hotell, nära make up store :)