tisdag, februari 03, 2009

Smink+träning


Just nu har jag nån slags jour/semester. Det känns helt väldigt märkligt att plötsligt ha en massa tid över för saker som man inte har haft innan!
Självklart handlar det då om att ta vara på tiden och en del av den använder jag till att gå och träna på Atlantis. Jag föredrar att gå på pass framför att vara i gymmet, aerobic dance och body combat är mina stora favoriter.
Hur är det då med smink och träning?
Personligen skulle jag inte gå dit utan smink, men jag skulle å andra sidan knappt inte gå ner till ICA utan smink heller. Det handlar bara om mig själv, för att jag inte trivs utan att gå ut sminkad.
När jag går och tränar så väljer jag självklart att bara använda mineralsmink, som inte täpper till porerna. Det handlar inte om att ha värsta festsminkningen utan en lätt och naturlig sminkning med bas, brynfix, lite rouge, lite kajal och mascara.
Använder ni smink när ni tränar?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ska jag ge mig ut och springa eller gå på något pass sminkar jag mig inte. Trots det har jag oftast smink när jag tränar, eftersom jag ofta gjort något annat tidigare på dagen. Då blir det helt enkelt det smink som redan är där. Jag orkar absolut inte tvätta av mig och börja om med krämer osv. Huden verkar klara sig ok =)

Anonym sa...

För mig är det lite olika, är det joggingrunda som gäller blir det sminkfritt ifall jag inte redan är sminkad, orkar inte ta bort det innan. Ska jag däremot till gymmet blir det nog åtminstone lite mascara på fransarna och concealer.