lördag, februari 28, 2009

EOTD: Aquamarine
Idag är det min namnsdag och därför valde jag en favoritfärg - turkost! Nu har vi gått in i Fiskarnas tecken och det är även mitt stjärntecken, fast jag är född i mars. Förresten, mars månadssten är akvamarin och en av Fiskarnas stenar är turkos, passande va?
Till dagens sminkning har märken blandats hejvilt eftersom jag ville använda några skuggor som glömts bort, bl.a härliga Urban Decay - skuggan Flipside, som jag fick i ett byte med Pokergirl under förra året.

Jag har använt
:
- UDPP
- MAC Paint Pot Soft Ochre
- MUS microshadow Pharao
- Urban Decay e/s Flipside
- Mine Minerals Peacock
- Fyrinnae Nori
- Barry M dazzle dust #15 Aqua
- MUS eyepencil Copacabana
- MUS eyepencil Old Moss
- MUS eyepencil Black
- MAC Kohl Power Pencil Mystery
- MUS Tri Brow Color
- Max Factor Masterpiece mascara

Så här gjorde jag
:
Först lades Soft Ochre från bryn till globlinjen och fixerades med Pharao och sedan applicerades UDPP över det hela ögonlocket.
Flipside, som är skimrande turkos, lades över hela ögonlocket och suddades ut med Peacock något över globlinjen. Nori lades med fuktad pensel vid franskanten och suddades uppåt. Vid innersta ögonvrån användes Aqua för att öppna upp ögat. För att förstärka ögats form använde jag Mystery, som är svart med tealfärgat skimmer, precis vid franskanten.
På vattenlinjen lades som vanligt Black, fixerad med den svarta skuggan i Tri Brow Color. Vid den undre franskanten användes den ljust turkosa Copacabana, fixerad med Aqua, och möttes upp med den mörkare Old Moss, som fixerades med Nori.

4 kommentarer:

Sminkan sa...

Vackert!!! Blått är flott!

Maja sa...

Sminkan - tack, visst är det :D

Anonym sa...

Superfin blå makeup...härligt skimmrig.

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu