måndag, februari 09, 2009

Bloggtema: Vad brinner du för?


Nu är det ny vecka och det innebär ett nytt tema. Veckans tema kommer från FAKELashes och hon undrar: Vad brinner du för?

Periodvis så kan jag brinna för olika typer av produkter t.ex rouge eller läppglans och periodvis kan jag brinna för olika märken och då kan det bli väldigt många produkter inom den kategorin under kort tid.

Min största passion är trots allt ögonsmink.
Ögonskuggor som jag har i alla regnbågens färger och mer därtill, i alltifrån små samples till stora fullsizeburkar förstås. Fasta, lösa, stora, små, glittriga, skimriga, matta, krämiga osv. Det är alltid lika roligt att kunna matcha och hitta på nya kombinationer, det kan man göra i oändligheter. Självklart har jag vissa favoriter och vissa som jag aldrig använder (och vissa som jag nog aldrig ens har testat). Mina favoriter kommer från MAC, Make Up Store, Barry M och I.d.
Eyeliners och glittereyeliners har också varit en passion och därför har jag massor i alla möjliga färger. Samma sak gäller för kajalpennor. En kajalpenna i en snygg färg kan vara ett bra alternativ om man inte orkar lägga ögonskugga, t.ex vid undre franskanten.
När det gäller smink till ögonen så tycker jag personligen att ju mer färg desto roligare! Sedan är det alltid snyggt med sotat (och det kan man ju också göra i färg) och ibland så är jordnära färger
det som känns bäst.
Tänk på att när det gäller ögonmakeup så är det allra viktigaste grunden! Det spelar ingen roll om du gör världens snyggaste sminkning om den veckar sig eller mattas av efter bara en liten stund. Som jag har skrivit innan så tycker jag förstås att UDPP är den bästa eyeprimern och jag ser verkligen fram emot att få tag i den skimriga varianten som snart släpps.
Jag kommer aldrig få för många ögonskuggor, eyeliners och kajalpennor. Det kommr ALLTID att kunna göras plats för några till.

2 kommentarer:

Sminkan sa...

Håller helt med! Får jag göra en copy-paste av ditt inlägg? ;D
Så sant att ögonskuggor aldrig kan bli för många i en samlng. Glittereyeliners är däremot inte min grej. Har tre...

Maya sa...

Visst får du göra det, Sminkan :)