måndag, januari 25, 2010

Tävling: Vinn ett e.l.f Mineral Eyeshadow Set!



Idag är det TÄVLINGSPREMIÄR här hos Maya Makeupoholic!

Jag tycker nämligen att e.l.f har helt fantastiska mineral eye shadows och nu har du chansen att vinna ett utav deras fina Eyeshadow Sets. Helt perfekt om man är nyfiken på att testa just e.l.f´s fina produkter! För att kika närmare på de olika seten som man kan vinna kan du klicka här.

Allt du behöver göra är att lämna en kommentar där du skriver vilket kit du vill vinna och en liten motivering till varför just du vill vinna. Alla är välkomna att delta, bloggare som icke - bloggare!

Tävlingsinformation:
Tävlingen avslutas på lördag den 30/1 kl 23.59 och på söndag meddelar jag vem som har vunnit.
Vinnaren ska sedan inom 48 timmar maila sin adress på: maya.makeupartist@hotmail.com. Om vinnaren ej har hört av sig inom tidsramen kommer en ny vinnare att utses!
(Mitt beslut är enhälligt och kan ej överklagas :)

68 kommentarer:

Kajsa sa...

Jag tycker att jag ska vinna eftersom jag aldrig testat något från elf, inte heller något sorts mineralsmink.
Sen att jag inte har råd med något annat än mat och hyra varje månad, gör ju inte saken bättre!

Smokey eye, skulle jag välja om jag vann.

marybeth sa...

Kul med en tävling.. :) Jag skulle väldigt gärna vilja ha smokey eyes kitet om jag hade turen att vinna.

Och så en motivering då. I mitt fall får det nog bli att jag har otroligt få mineralskuggor och att jag inte riktigt vet hur man ska handskas med dom, är nog därför jag har så få. Det här med lösa skuggor är inte helt enkelt tycker jag.. oftast blir det mycket nedfall och jag tycker det liksom inte vill fästa så bra som fasta skuggor. Jag har inte riktigt övat heller får jag erkänna eftersom jag har så få men jag vill ju använda så fina skuggor som alla andra gör.. om jag får några fler kanske jag får snits på det till slut.. :) Sedan är smokey eyes grymt läckert och jag borde ge mig på det också.. blir oftast ljus skugga och svart eyeliner i mitt fall bara, dags för något nytt kanske..

Sminkan sa...

Jag vill vinna Smokey eye-setet! Varför? Jo, för jag har inga e.l.f-mineralskuggor. Tyckte de jag testade var bra men eftersom vi är två om bloggen så skickades de sen till Emma och nu är jag utan.

Josephine (Makeuponista) sa...

Vad kul!

Jag vill tävla om smokey eyes kitet eftersom det är såå snyggt med sotade ögon, men jag har inga bra skuggor för det tyvärr.

Viktoria sa...

Vill gärna vara med och tävla! Har länge velat kunna lägga en sotig ögonmake, så mitt val är setet Smokey eyes.

Jag älskar att prova nya skuggor men har inte råd (eller mod) att göra något annat än det gamla vanliga (mascara+ljus diskret skugga). Vill nu våga mej på en riktigt sexig sotad look! Vinner jag ska jag öva öva öva och lovar att fota och skicka till dej så du får se resultatet!

Mitt liv och lite till sa...

Det är alltid kul att ha massa olika ögonskuggor att varrierar sig i mellan. Att kombinera skugga med klädsel är något jag gillar. Så varför inte få några ögonskuggor till i beaty boxen för att lyxa till sin vardag och speciellt från elf.

Om jag vinner skulle vilja ha basic brow då det är den bästa färgen för mig :)

lenorca sa...

Jag vill vara med och tävla! =) Varför just jag borde vinna? Jo, för att jag e fattig studerande och gråter blod varje gång någon bloggare köpt något nytt o skojigt och själv har man knappt råd med mat... Setet jag tycker om bäst är basic browns som ser ut till vara perfekt både för vardags- som kvällslooks. Ser ut att fungera till en brun smokey också...

/lenorca

Kabuki sa...

Basic Brown skulle jag gärna vilja vinna!

Min motivering... räcker det att skriva att man är en sminktokig, pank, elf-oskuld och trött småbarnsmamma som behöver piggas upp lite? ;)

Josefine sa...

Hej, alltid kul med tävling =) Om jag har turen att vinna önskar jag smokey eyes. Motiveringen då: I och med min problemhy har jag hört att mineraler ska vara bättre för hyn, men jag har inte plånboken för att kunna köpa och testa. Men jag tror att det skulle vara en höjdare för mig =) Tack för chansen att delta!

evamar sa...

Jag tror att Basic Brown skulle kunna lyfta fram mina gröna ögon på ett bra sätt. Har inte testat något liknande med flera skuggor som passar ihop och är ganska dålig på smink så det vore kul att äntligen få testa.

Har också länkat i min tävlingsblogg för lite extra tur:

http://evamar.blogg.se/2010/january/smink-30-jan.html

care69 sa...

Jag är gärna med och tävlar om Smokey Eyes!

Har länkat:
http://care69.blogspot.com/2010/01/30-jan-vinn-ett-elf-mineral-eyeshadow.html

Alexandra Andersson sa...

Hej Hej!

Jag har ganska komplicerade ögon att sminka och det enda sättet jag kan sminka mina ögon är smookey :D Därför hade det är kitet varit perfekt! Sen fyller jag år nu i januari och en fet partysminkning hade inte suttit helt fel :D

Hoppas verkligen att jag kunde få vinna :P

Kram Alexandra
(alexandra_andersson88@hotmail.com)

Millah sa...

Underbar tävling.
Skulle betyda mkt om jag fick äran att vinna... Har alltid velat testa deras ögonskuggor. Men har aldrig haft möjligheten. Har man inget jobb så har man int.. Jag fastnade för SMOKEY EYE.. Och skulle bli så glad om jag vann..

Kramar och tack för den underbara tävlingen

julia sa...

jag skulle vilja vinna expert eye, eftersom de färgerna passar mig perfekt! jag hoppas verkligen på att vinna eftersom jag känner att jag har kommit in en skönhetsperiod, så jag har börjat ta hand om mitt yttre väldigt mycket på senaste tiden, Nytt smink skulle vara pricken över i ;)

Jeanette S sa...

Jag skulle gärna vilja vinna basic brown så jag kan se riktigt snygg och proper ut när jag går på anställningsintervju.

Marlene sa...

Jag hade velat det bruna kitet.

Jag vill vinna för jag vill väldigt gärna prova mineralsmink :-)

Cecilia R sa...

Jag skulle gärna vilja testa produkter från välomtalade e.l.f. och fastnade för "Expert Eye"! Jag kör alltid på beigt & brunt i vanliga färg och romantiskt rosa skulle kunna passa riktigt bra på min bröllopsdag i sommar. Jag har inte råd att gå till en salong för att sminka mig på den stora dagen så den generösa vinsten vore helt perfekt att vinna!

Cecilia R sa...

Jag skulle gärna vilja testa produkter från välomtalade e.l.f. och fastnade för "Expert Eye"! Jag kör alltid på beigt & brunt i vanliga färg och romantiskt rosa skulle kunna passa riktigt bra på min bröllopsdag i sommar. Jag har inte råd att gå till en salong för att sminka mig på den stora dagen så den generösa vinsten vore helt perfekt att vinna!

Hanna sa...

Hej Maya!

Tack för att du ger oss läsare chansen att vinna.. Om jag har turen på min sida skulle jag vilja vinna "Smokey eye kitet"!

Har länge velat ha ett fulländat kit som faktiskt håller.. Perfekt när man ska göra sig snygg till festen!

Misslyckas alltid när jag försöker mig på sotade ögon för sminket vill inte riktigt lägga sig.. Efter någon timme har färgen mist sin charm och blir mer flammig.

Har läst om detta kit på flera bloggar och de flesta skriver att sminket håller länge och ser lika bra ut flera timmar efter appliceringen!

Skulle bli jätteglad om jag vann eftersom det är bra smink som faktiskt håller under festens gång så jag kan känna mig fin under hela kvällen..

Tack ännu en gång för chansen!

Kram Kram

Hanna sa...

jag gillar smink, är sjukt vintertrött och är helt ruinerad efter julen. Därför skull det vara nice med lite nytt och lyxigt i necessären. keep up the good work,Maya!

Smokey eyes skulle jag vilja ha om jag vann :)

Sofia sa...

Jag skulle gärna vilja ha smokey eyes kitet om jag vinner.

Min motevering kommer här då. Jag älskar svarta och mörka ögonskuggor. Jag har en svart favorit ögonskugga som jag har haft i säkert 4 år nu, men tyvärr börjar den ta slut. Och jag har ingen aning om hur jag ska få tag en ny, eftersom den är av ett okänt märke köpt på något "skit-ställe" någonstans. Nu har jag testat några andra som inte alls fungerar lika bra. Så därför skulle jag gärna vilja vinna dessa och kunna testa e.l.f-mineralskuggor. Jag har aldrig tidigare testat mineralskuggor. Och det skulle vara väldigt roligt att vinna och kunna testa det. :)

Anna Smid sa...

Åh, tävlingar är kul! Om jag har tur att vinna så önskar jag kitet Smokey Eyes!
Varför ska jag vinna då?! Hmm, har hört så myckey positivt om minerlaskuggor den senaste tiden och är supernyfiken på att testa. Har sedan 2 år tillbaka fått superkänslig hy och tål väldigt få produkter och antar då att mineralsmink vore toppen! Varför just Smoeky Eyes? Vet att min man älskar sotade ögon så det vore kul att göra sig lite vacker för honom med produkter som inte fördärvar min hy!

Håller tummar och tår!

Susanne sa...

Jag är inte så bra på att sminka mej med ögonskuggor, och har aldrig testat sotade ögon! Så har jag turen att vinna, ja då ska det experimenteras med färger! Behöver fräscha upp mej lite! Så hoppas på smokey eyes!

gotland(at)speedmail.se

Emma sa...

Jag är gärna med och tävlar och skulle vilja vinna smokey eyes kitet:) Varför vill jag ha detta från elf? Jo! Jag har hört att det är ett suveränt märke och självklart vill jag testa det också?

kiwigiirl.blogg.se

lil sa...

Jag vill jag vill jag vill!
Har aldrig testat mineralsmink och skulle gärna vilja prova på och lära mig hantera det. Om jag har turen att vinna skulle jag vilja ha Expert Eye-setet.

AnnapåGrönkulla sa...

Jag är gärna med och tävlar! Jag har aldrig testat mineralsmink så det skulle verkligen vara kul och eftersom jag nyss fick mitt andra barn så prioriterar man ju inte sig själv. Pengarna går till barnen och inte till makeup även om man skulle behöva lite nytt.

Dessan - Bloggdesign, photoshop och en massa annat roligt. sa...

Åh! Jag vill vinna allihopa, kan inte bestämma mig! Men hmm, jag skulle nog ta smokey eye. Skulle så gärna vilja lära mig att sota ögonen. Det är inte speciellt enkelt med h&m-smink osv. Har aldrig testat mineralsmink och är väldigt intresserad på det. Det är ju det att det kostar en hel del och då köper man det billigaste. Jag älskar att hålla på med smink och kan därmed säga att jag gladeligen skulle ta emot detta kit. Det är inte långt kvar tills jag ska på studentbal, eller det är ju några månader dit men jag skulle gärna använda detta! Något som stannar hela kvällen och inte smetar ut sig eller helt enkelt försvinner. Jag hoppas att du på något sätt dras till min kommentar för jag vill så gärna vinna! Kramar och tack för en underbar tävling. /mrsdessan_@hotmail.com

PyretPepsi sa...

Är gärna med och skulle bli glad över att vinna vilkensom då jag aldrig haft eller fått tillfälle att testa mineralögonskuggor någon gång, bara läst så mycket fint, och min sminkväska ser för ögonblicket skrikande tom ut.

Har spridit ordet vidare:
http://pyretpepsi.blogspot.com/2010/01/tavla-hos-maya-makeupoholic-om-ett.html

Anonym sa...

jag skulle vilja vinna Basic Brown då kanske jag ÄNTLIGEN skulle kunna lära mej att sminka mej!! när man som jag "trevar" är det ju lätt att man prövar med "fel märke" detta tror jag att jag TÖRS använda!!!

anki_karlsson@hotmail.com

aleeekz - tävling pågår sa...

jag är jätte gärna med :).
skulle vilja vinna smokey eye då jag har så otroligt dåligt med smink och hittar aldrig något som jag vet passar mig, men älskar dessa färger och skulle vara underbart för min make up med sånt kit :).

Emelie sa...

jag är med !:)
Jag vill vinna för att jag älskar bruna nyanser som ögonskugga och det skulle behöva fylla på min sminkväska ! Dessutom vill jag testa hur Elf smink är och om det är bra :)
Mail: Empo_12@hotmail.com
kram

Ellinor Stehlin sa...

Varför ska just jag vinna?
Jag antar att jag själv tycker det, då jag är riktigt usel på att lägga på ögonskugga. Just därför gör jag det aldrig. Men jag vet många gånger då jag har velat kunna lägga på ögonskugga, när man ska på någon stor fest osv. När man vill vara extra fin. Det vore roligt att få lära mig lägga en snygg sminkning med Basic Brown!

PUSS

Sizzy sa...

Jag har alltid varit dålig på att sminka mig själv, bland annat för att jag har så dålig kvalité på smink. Ett av dessa skulle förhoppningsvis förbättra min look ;)

Vill ha Smokey Eye om jag vinner :)

Kramar<3

Gabbies sa...

Jag vill vara med o tävla. Jag skulle gärna vilja vinna det kit som heter expert eye för det är precis dom färgerna jag använder. Inför mitt bröllop-07 blev jag sminkad med mineralsmink och attans vad bra grejjer det var! Men eftersom jag lever på sjukpenning har jag inte råd att köpa något sådant så jag skulle bli väldigt glad (och vacker) om jag vann!

Hoppas på tur!

Elin sa...

Hejsan!

Va roligt med en tävling, speciellt när det är make up! =)

Jag fastnade för kit:et brown! :) Underbara färger <3

¨Må så gott
http://www.fluffmonster.blogg.se

Moa sa...

Åh vilken bra tävling, skulle verkligen vilja pröva elf och se om dom verkligen är så bra eller dåliga. Jag har nämligen hört lite både och beroende på vad folk testat. Men skulle vara spännande samtidigt som man kan öva sig själv på att bli bättre. Vem vill inte kunna sminka sig med bra ögonskuggor på ett nytt sätt en utekväll? :) skulle verkligen vilja vinna smokey eyes

Helena sa...

Kul tävling och svårt med motivationen, men jag skulle om jag vann välja basic brown.

Jag vill vinna för att jag ännu inte testat något mineralsmink, och just basic brown skulle passa mej perfekt när jag jobbar och vill hålla sminkningen ganska neutral.

*håller tummarna*

Sosso sa...

Jag vill vinna pga det var väldigt länge sen jag ens sminkade mej. Pga sjukdom har jag varit inne och inte velat eller orkat att gå ut. Nu skall jag våga mej ut och vad skulle inte passa bättre med lite färg runt ögonen. Med 3 barn lägger man inte mycket på sig själv så att köpa smink finns tyvärr inte på inköpslistan

http://lomia.blogg.se/tavlingar/2010/january/smink-30-jan.html

Basic brown om jag vann =)

nathalie sa...

jag är jätte gärna med! är supernyfiken på dessa ögonskuggor och borstar!

(nathaliien@hotmail.com)

Michelle sa...

Hejsan!
Jag vill jättegärna vara med och tävla om "Basic Brown".
Jag fyller faktiskt 15 år den 30 Januari så det skulle vara en alldeles utmärkt present! Dessutom gillar jag brunt, eftersom att det ger en väldigt fin ton också verkar produkterna väldigt bra! =D

Vänligen, Michelle ! :)

Thi Anh Van ♥ sa...

iiiiih! :) Jag skulle ha valt Basic Browns utan tvekan! Även om Smokey Eyes var väldigt tilltalande :) Varför jag vill vinna är att jag har alltid haft ont om både penslar och mineralsmink. Det enda mineralsminket jag äger är ett par glittrande ögonskuggor som passar mer till fester och sådana tillfällen. Man vill inte direkt gå
översminkad när man bara ska till skolan? Därför skulle jag bli så otroligt glad om jag kunde vinna ett mineral eyeshadow set med varma bruna nyanser som passar när och varsomhelst :) Jag skulle vara dig evigt tacksam om jag vann! :) Håller alla tummarna, stortårna & liltårna till tusen! =) Kramar!!!

Elisif sa...

Jag skulle vilja vinna för att jag just nu inte har några som helst pengar, har kanske 50 kr... Och dessutom tycker jag det är så roligt med smink, men har aldrig testat nåt från elf. Har heller inte några i någon av dessa färger, men om jag vann skulle jag vilja vinna smokey eyes.

suss sa...

Jag skulle bli jätteglad om turen såg till att Smokey eyes kom till mig! Spännande med mineral make-up, som får så otroligt bra kritik överallt!!!
= )

Mother, Married & Twenty sa...

Jag borde vinna eftersom jag har en magisk blick som skulle kunna bli ännu mer genomträngande med basic browns skuggor ;)

Anonym sa...

Jag är gärna med och tävlar :) Skulle vilja ha smokey eyes kitet om turen ligger på min sida!

Jag fotograferar mycket porträtt på min fritid och det går åt en hel del smink eftersom det är jag som står för det som fotograf. Varje person ska se ut på ett speciellt sätt och detta smink skulle sitta så perfekt! Att ha smokey eyes är populärt och det blir otroligt snyggt också när man fotograferar. Så jag skulle bli jätteglad om jag vann :)

/Emma
Mail: tajgahgirl@hotmail.com

Fröken Eko sa...

Hej!

Jag är gärna med och tävlar :) Har en tid nu varit intresserad av mineralsmink, men ännu inte testat nåt! Tycker också det är lite svårt att hitta "äkta" mineralsmink här var jag bor. Det "mineralsmink" man hittar här är oftast sånt som innehåller bara en viss procent mineraler, och inte 100% mineralsmink som e.l.f.s, så jag skulle vara väldigt nyfiken på att testa deras smink! Skulle väldigt gärna vilja vinna e.l.f.s Smokey Eye set, då min absoluta favoritsmikning är just sotiga ögon!

Häls. F

Cecilia S sa...

Vilken generös tävling! Jag är självklart med och hoppas på tur...

Jag är en tjej som alltid varit sparsam med smink men som nu på senare tid fått ett ökat intresse tack vare alla ni duktiga bloggare. Skulle vara jätteroligt att få prova mineralögonskuggor, något nytt för mig!

Basic Brown om jag fick välja!
Hälsningar Cecilia

Linh sa...

Heejheej<3
Jag är med och tävla, jag vill gärna lära mej att sminka för jag brukar inte sminka mej...
Men vi håller tummarna<3
Kram..

Anonym sa...

Jag vill delta! Om turen är på min sida så skulle jag önska mig Smokey Eye.

Jag skulle vilja vinna det här sminket för att jag när jag var yngre och skulle börja med smink var allergisk för det. Alla år sen dess har jag inte använt ögonskugga eller annat vid ögonen för att jag har tänkt att jag är allergisk.
För ett par månader sedan testade jag mest för skojs skull att sminka mig rejält med en väns sminkgrejor och jag började inte ens klia i ögonen.
Nu vill också jag börja sminka mig, men det är bara sminket som fattas.
Nu håller jag tummarna!

Kram Sandra
(santtu_nyberg@hotmail.com)

Pillis sa...

Jag är med och tävlar! Varför? Ja, vad ska man säga...jag går på hemma med 2:a barnet (en 5 månader gammal dotter) och sambon är arbetslös. Kan inte bli så mycket sämre ekonomiskt just nu. Därför skulle jag behöva piggas upp lite och smink är ju en riktig "må bra-grej"=)

Har länkat här: http://pillistavlingsblogg.blogspot.com/2010/01/tavla-om-ett-e.html

/Pernilla
pernilla@olsondesign.se

Anonym sa...

Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag välja basic browns kitet. Har inte en enda mineralskugga och det skulle va super att få pröva på!
/Jenny

Anneli sa...

Jag skulle gärna vilja vinna Smokey Eye-setet. Har aldrig provat mineralsmink innan (late to the party...) så det hade varit spännande. :)

Annelie sa...

Jag vill jättegärna vara med och tävla.

Jag skulle vinna setet Basic Browns.:-)

Jag är en 3-barnsmamma och jag sminkar mig nästan aldrig. Men när jag gör det så vill jag vara fin och försöka lära mig.
har aldrig använt mineralsmink och skulle tycka det skulle vara skoj att få testa detta eftersom jag hört så mycket om det. :-)

lindha sa...

Hej & tusen tack för min chans! självklart vill jag vara med i tävlingen! Om jag vann skulle jag vilja ha basic browns! Just för att jag inte har någon bra ögonskugga jag kan ha både till vardags och fest! :D kram / lindha
hotmail: lindhanilsson@hotmail.com

Anonym sa...

Får en ful 40+are vara med också? Kanske smokey eyes skulle göra spegelbilden lite bättre.
Maggan
magganstahl@hotmail.com

Kashaya sa...

Skulle gärna vilja vinna smokey eyes så jag kanske kan lära mig göra snygga sotade ögon....

jessie sa...

Åh vilket underbart bra pris! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Om jag vinner så skulle jag gärna vilja vinna setet "smokey eyes"!

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar verkligen sotade ögon och tycker dessa seten var så fina! Skulle vara så roligt att få testa på e.l.f´s produkter och kunna göra en snygg sminkning när man ska gå ut! =) Med detta setet skulle ett par sotade ögon bli perfekta! Skulle bli så glad om jag vann och fick unna mig något såhär bra! =)

Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2010/january/vinn-ett-elf-mineral-eyeshadow-set.html#comment

Och här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.com

Hoppas på tur!
/Jessica

Emelie sa...

Jag är med !:)
Jag vill vinna Basic browns
Jag vill vinna för att detta kitt skulle passa mina ögon perfekt ! Jag har inte några bra ögonskuggor i brun nyans.
Dessutom skulle det vara kul att testa mineral smink eftersom att jag inte provat det förut,så detta kan vara en chans

Mail: Empo_12@hotmail.com

kram

Wilma sa...

Jag ksulle vilja vara med och tävla! :)
Om jag vann skulle jag välja "smokey eye". Just för att jag älskar att utforska och pröva en massa olika sminkningar. Nu skulle jag vilja pröva den sotade looken, så det skulle vara jättekul om jag vann! :)

Maria sa...

Jag skulle vilja vinna kitet "Smokey Eye", eftersom jag i stort sett aldrig använder annat smink än mascara och nu vill testa på någonting nytt. Sotade ögon har jag alltid velat lära mig att göra, och ifall jag vann så skulle jag ju ha en orsak! :D

catgirl_92_(at)hotmail.com

Ylva sa...

Åh, skulle supergärna vilja vinna "Expert Eye" :)

Har alltid varit "dålig" på att våga använda smink (utöver den gamla vanliga mascaran och läppglanset) men skulle en gång för alla vilja experimentera lite mer med mitt utseende. Detta fina kit skulle bli en lagom start, och inte alltför "komplicerat" eller vågat för en fegis som mig ;) med hopp om att jag trots allt vågar göra våren lite mer färgstark än vanligt!!

Hoppas på tur!
kram/
choklad@gmail.com

Anonym sa...

Jag vill garna vinna kitet Expert Eye :) Ar i desperat behov av nytt smink men budgeten ar extremt tight for tillfallet sa om jag inte vinner far jag val ga runt och kanna mej trakig ett tag till ;(
/Maria (maria.bmast@gmail.com)

Jennifer sa...

Jag vill vinna smokeeye-setet för jag tycker det låter fint. Jag använder nästan bara mascara och det skulle vara så kul att kunna använda lite andra produkter vid ex. fest. Skulle vara så kul att känna sig extra fin:)

min mejl: j.lovstrom@hotmail.com

Tovis sa...

Är just nu nybliven mamma till en liten son, och man har ju haft sina mer "glammiga dagar"... känner mig mest som en utsugen trasa för tillfälle. :P

Men ibland vill man fortfarande piffa till ansiktet och känna sig som en prinsessa, och vad skulle då passa bättre än "Smokey Eye"-setet? :) Att få vara en hot glamour-mommy skulle väl inte vara fel lite då och då, haha!

Kram
ectricgirl@yahoo.se

Lollo sa...

Det sägs att skönhet,
inte är allt
Men kanske bara lite ELF fattades
så som ögonskugga, trefalt

Jag vill framhäva det vackraste,
kunna förändras från dag till natt
Vara kreativ med färg,
skimrigt som matt

Bra sminkborstar är avgörande,
allt går smidigt och lätt
Och vem kan önska mer,
om man får ett Expert Eye- set

:) mvh L.V

Kerstin sa...

Jag skulle vilja testa Basic Browns. Jag har aldrig testat E.L.F föut, så motiveringen är helt enkelt: Jag är nyfiken!

Anonym sa...

Det kitet jag helst av allt skulle vilja vinna är smokey eyes.

Jag har aldrig varit en tjej som sminkar mig då jag alltid varit en riktig sport-tjej! När andra gick ut och festade, tränade jag. När alla la pengar på snygga festklänningar och smink, köpte jag nya fotbollsskor.

Att jag aldrig känt mig riktigt bekväm i snygga kläder, fixat hår och avancerad make har gjort att jag oftast tackar nej till festar. Jag stannar hellre hemma för att jag har alltid varit rädd för att om mina vänner såg mig i något annat än joggingbrallor så skulle dom skratta.

Men för två veckor sedan var jag på en kompis 18års fest. Några kompisar till mig bjöd hem mig till deras förfest och väl där började dom trixa och fixa med mig. Till en början var jag nervös men sedan njöt jag. Och när dom hade sminkat mig, lockat mitt hår och jag hade fått låna en tajt klänning höll jag på att svimma. Shit vad snygg jag var!

Jag gled in på festen med ett stort leende på läpparna och folk såg mig, för första gången. Låter säkert jättelöjligt men det var en underbar dag.

Så för mig skulle det vara jätteroligt att vinna lite fint smink så jag fixa till mig lite oftare ;-)

Olelsi / Nettan sa...

Jag skulle vilja pigga till mitt ansikte då jag är gravid i åttonde månaden och känner mig blek som ett lakan. Brist på järn har gjort att jag orkar knappt titta mig i spegeln!!
Men med dessa fin fina smink prylar skulle min hud bli som ny igen. Vilket kit du skickar till mig, kanske det i rosa toner.

Hoppas på tur!!

Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.
hockeytossan@hotmail.com