måndag, januari 11, 2010

Make Up Stores ansiktsmasker... klick... klick


Idag har jag varit och tränat för första gången på länge, det blev ett härligt pass Aerobic Dance efter jobbet. Jag antar att jag inte är ensam om att ha "nu ska jag minsann börja träna mer" som nyårslöfte!
Nu efter helgernas alla godsaker och nu när den ljusa årstiden är på ingång så kan det vara skönt att vara lite mer hälsosam och ta hand om sig själv.

Huden t.ex... Jag har aldrig klickat hem något från webshoppen Bellme tidigare, men dagens erbjudande är Make Up Stores Peeling mask/Moisture Mask/Mud Mask för 99 kr/st. Då jag tycker att maskerna är riktigt bra och jag dessutom är i behov av nya (men orkar inte ta mig till någon butik), så blev klickbegäret för stort och nu är Peeling och Moisture Mask på väg hem till mig!

Jag har torr och känslig hy, men båda dessa masker funkar utmärkt på mig. Moisture Mask är min absoluta favorit och den använder jag efter peeling. Den får då sitta en bra stund, ibland t.o.m över natten och efteråt känns huden väldigt fräsch och härlig.
Däremot ger inte Mud Mask inte riktigt lika bra effekt för min del, så den köpte jag inte igen. Många älskar dock den! Maskerna är som sagt väldigt bra och jag rekommenderar dem varmt. Skulle du inte hinna klicka hem någon/några innan midnatt så är det absolut inte bortkastade pengar att köpa maskerna i butik!

1 kommentar:

Maggie Makeup Addict sa...

Usch, jag HATAR verkligen mud mask. Jag fick massor av sana dar djupt liggande finnar och blemmor och roda utslag av den. Verkligen inte nat for mig!
Efter det missodet vagade jag inte testa nagon av deras andra masker...