tisdag, mars 10, 2009

Besök på Make Up StoreIdag besökte jag Make Up Store, mitt gamla jobb. Jag hade inte varit där sedan jag slutade i somras och butiken har bokstavligt talat halverats sen dess. Det är verkligen tråkigt, eftersom denna butik tidigare var en av Sveriges både största och snyggaste. Numera kan man få klaustrofobi därinne.

Vid dagens besök hade jag dock inte lika bra karaktär som i lördags. Den olivgrönglittriga microshadown Dagger från Whisper - kollektionen, en ljus turkos metallisk eyepencil i färgen Endless Ocean och den nya tidningen fick följa med mig hem. Några av vårens nyheter hade inkommit, men jag håller fast vid att Fruidelicious - kollektionen inte är något för mig!

Tyvärr har Liquid Eyeliners utgått och Twinkle Eyeshadows är på väg att utgå ur sortimentet. Att Twinkle försvinner tycker jag är jättetråkigt eftersom de ger en fin diskret glittereffekt och även är min favorit för att fästa glitter. Så om ni gillar Twinkles - passa på att handla nu för snart finns de inte längre kvar! :(

4 kommentarer:

Bitte sa...

Hoppas vi får ser prov på det du köpte:)

Maja sa...

Absolut, det kommer! Ovan ser du en EOTD med Dagger.

Fåfängan sa...

Nice! Förstår inte varför jag inte använder glittereyeliner som du, men jag skulle aldrig kunna göra det som dig så jag avvaktar, så nedrans snyggt!

Linda H sa...

Vilket MUS jobbade du på?