måndag, mars 23, 2009

EOTD: Marine Extreme
Nu är det måndag igen och helgen har varit intensiv med besök. Ikväll står ett dubbelpass träning på schemat, i övrigt blir denna dag väldigt lugn med lite måsten.
Idag kände jag för en mörkblå sotning av ingen som helst anledning. Till denna sminkning har jag använt några produkter som hamnat i skuggan av andra saker och helt enkelt glömts bort lite.


Jag har använt:

- UDPP
- MAC Paint Pot Soft Ochre
- MUS microshadow Touch
- MUS microshadow Crystal Queen
- MAC e/s Blue Flame
- MAC pigment Aire-de-Bleu
- GOSH Effect Powder Aquatic
- GOSH eyeliner pen Black Star
- MUS eyepencil Black
- Diorshow Blackout waterproof mascara

Så här gjorde jag:
Basen lades med UDPP, Soft Ochre och vitguldiga Touch. Black lades som en bred eyeliner över från inre till yttre ögonvrån och suddades uppåt med den mycket mörkt marinblå Crystal Queen. Den mörka skuggan suddades med havsblå Aquatic och mellan dessa användes Cool Heat - skuggan Blue Flame. Precis i innersta ögonvrån duttades lite av det ljust himmelsblå pigmentet Aire-de-Bleu. Blackstar lades som eyeliner på ovanlocket och vattenlinjen markerades med Black, fixerad med Crystal Queen. Vid den undre franskanten användes Blue Flame längs hela ögat. Avslutningsvis lades mascara.

6 kommentarer:

Sminkan sa...

Superläckert! Verkligen vackert!

Anonym sa...

Så himla fina sminkningar du gör! De ser så härligt exotiska ut - lite sådär magdansös-aktiga på ett suveränt sätt! Jättefint ihop med dina mörka ögon.

marinamake sa...

Ahh snyggt som vanligt! Jag gillar din skimmriga kombos supermycket!

Bitte sa...

Skimrigt och härligt.

Anonym sa...

Vilket superfint djup det blev i sminkningen...kanon!

Maja sa...

Tack så mycket allihop :)