onsdag, mars 11, 2009

Make up makes me happy!


I förra veckan lade jag upp MAC Dazzleglass Love Alert för swap på Pret-ty forumet. Jag fick massor av fina erbjudanden, men Elisabeth a.k.a Minimänniskan gav mig ett oemotståndligt sådant. Hon erbjöd sig nämligen att gå och köpa en valfri ögonskugga på MAC! Mitt val föll på den turkosa Veluxe Pearl - skuggan Shimmermoss som jag har stått och tittat på så många gånger tidigare. Idag fick jag hem den och det gjorde mig verkligen glad. Love Alert är ett underbart och fint dazzleglass, men tyvärr passade det inte alls mig och det känns roligt att det hamnar hos någon som verkligen ville ha det. Tack Elisabeth för detta fina byte!

Här är en bild på fina microshadow Dagger och eyepencil Endless Ocean. Dagger kommer nog att bli riktigt användbar eftersom jag tycker mycket om olivgrönt grönt, speciellt till vardags. Endless Ocean är väldigt lik eyepencil Copacabana om man bara tittar på själva pennan, men när man swatchar är det stor skillnad. Copacabana ger mer och något grönare färg medan Endless Ocean är mer metallisk.

3 kommentarer:

Kajalpennan sa...

Det var ju otroligt generöst av henne!

Anonym sa...

Oj vilket superbra byte!!!!

Anonym sa...

Ja, haha, och så tog min vilda jakt på Love Alert slut. Jag är såååå glad för det, det har varit på konstant sen jag fick det i fredags =)

Jag tycker också att det var ett superbra byte!