fredag, mars 20, 2009

VLD Tropical TemptationJag är inget fan av Viva La Diva, men det beror mest på att jag knappt har testat produkterna. Jag har aldrig köpt något själv och jag lyckades dessutom stå emot frestelsen då alla andra sprang och köpte den svarta paletten som kom i julas (jag erkänner dock att jag stod och kikade på den ett par gånger). De enda produkterna som jag har testat är en skugga och en glittereyeliner som jag fick i julklappsbytet, men tyvärr inte passade mig färgmässigt.
Men när Bjooti skrev om vår- och sommarkollektionen Tropical Temptation så föll jag pladask för den lilla turkosa paletten med metalliska färger i mina favoritnyanser. Blå, turkos, grön, guld och brons är ju riktiga Maja-färger! Jag är ju inget fan av paletter heller, men sen fick jag se den på riktigt på Lindex i Växjö och bestämde mig när jag väl kom hem för att jag skulle köpa den. Igår när jag letade hade den inte inkommit till varken Åhléns eller Lindex, men idag hade den kommit. Med klubbrabatt blev den dessutom 20% billigare, så den här lilla godingen kostade bara 68 kr, vilket ju är ca hälften av vad en ögonskugga kostar på MUS eller MAC.
Det ska bli spännande att testa den här paletten!

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Härligt! Jag har också lyckats lägga vantarna på en! De är så fina!

Kerstin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

ÅH! Jag måste också ha en! :)

marinamake sa...

Har tittat på den där men inte köpt. Ser fram emot din recention av den! Har den svarta, men den är ju som bekant väldigt svårjobbad. Deras singelskuggor är suveräna, testa dom! De smular en del men är otroligt pigmenterade med tanke på priset.

Anonym sa...

Ska bli spännande att se en rescension av den med! Den den svarta paletten var ju tydligen ingen höjdare kvalitetsmässigt...

Maja sa...

Kerstin - kul att se vad du tyckte om den!

Josephine - ja absolut en bra produkt till det priset så det tycker jag att du ska!

Marina - närmare recension kommer :). får testa singelskuggorna.

Maggie - det verkar ha varit blandade åsikter om den där paletten. jag föll dock inte för den.