söndag, mars 29, 2009

Smashbox till JönköpingLGB twittrade igår om att Smashbox nu har intagit Jönköping, vilket jag var tvungen att kolla in när jag var på A6 en sväng tidigare idag. Jag kollade på Kicks i centrum häromdagen men då fanns det inte där (ännu?).
Min hittills enda erfarenhet av märket är Photofinish primern, som jag älskar. Jag tycker att det finns ett starkt behov av lite nya märken, och gärna butiker, för Jönköpings beauty-utbud är varken särskilt roligt eller bra (speciellt inte då även MUS sortiment försvinner).
Det fanns många produkter som såg väldigt lockande och intressanta ut och jag kommer förmodligen att inhandla lite grejer så småningom. Jag fastnade absolut för trio-skuggan Twilight, som är perfekt till en sotning med en matt svart, en silvrig och en skimrande vit skugga, och så MUSE Artist Eye Paletten som är en vårnyhet.5 kommentarer:

LipGloss Bitch sa...

Jag tror att det enbart är A6 butiken som ska ha Smashbox, Kicks på stan får dras med det gamla tråksortimentet ;)

inthemake sa...

MUSE paletten är jättefin, men lite kass pigmentering för att jag ska vara helt nöjd ;)

Kerstin sa...

Grattis Jönköping =) Både paletten och alla trioskuggerna ser så fina ut! Jag hade nyligen nöjet att spana in dem live på ett nytt Kicks i Malmö.

Maja sa...

LGB - tack för infon :)

Inthemake - vad bra att du sa det, då sparade man 500 spänn.

Kerstin - riktigt fina grejer eller hur?

CC sa...

Sällan man tänker på det där att många märken bara finns i Stockholm (o säkert de andra större städerna). Jag som bor här i Stockholm suktar istället efter andra länders sortiment hehe

Smashbox är jättebra, men aj vilka priser här hemma jämfört med US