fredag, maj 08, 2009

Dagens paketskörd: Smink och ekologisk hudvård


Idag har jag kunnat hämta två paket på mitt utlämningsställe Karnells där jag definitivt är en stammis vid det här laget.
Det första paketet innehöll grejer från Blush - en ny Smashbox Photofinish Primer i smidig travelsize och så den hett efterlängtade grönturkosa glittereyelinern Stagedive från Urban Decay. Stagedive har jag velat ha sedan den släpptes som limited edition i ett set inför julen 2007, jag ser verkligen fram emot att testa den då den också är min första UD-glittereyeliner.
Det andra paketet kom från samma företag som lät mig testa Aloe Vera - produkterna Avivir i höstas. Den nya serien heter Natuderm och är helt ekologisk med endast vegetabiliska ingredienser. Serien lanseras på Coop nu under maj. Jag har bara hunnit snabbkika på produktinfon, men jag gillade ju Avivir - produkterna så det ska bli spännande att prova. Ekologisk hudvård är ju aldrig fel! Produkterna som jag ska testa är Foot Balm Ginkgo & Aloe Vera, Hand Cream Ginkgo & Olive och Skin Oil Ginkgo & Sallow thorn.

2 kommentarer:

Linda H - En make up artist sa...

Du har så rätt, de påminner en del om varandra, fast Pascal är ljusare och mer lime-färgad

inthemake sa...

Ohh vilka fina paket :)