torsdag, maj 14, 2009

EOTD: Peach and Copper


Ikväll är det vårfest på sonens förskola och därför blir sminkningen ganska neutral. Egentligen var jag sugen på att testa dazzle dusten Midnight, men eftersom jag inte kommer hinna sminka om mig valde jag att testa Fig istället. Av någon anledning har jag snöat in mig lite på ett spår när det gäller koppartoner, jag kombinerar nästan alltid med persiko - eller guldtoner och ungefär samma skuggor också.

Jag har använt:
- Sin UDPP
- MAC Paint Pot Rubenesque
- MAC Starflash e/s Dreammaker
- MAC pigment Melon
- MAC pigment Pink Bronze
- MAC pigment Rose
- Barry M dazzle dust #55, Fig
- MUS cake eyeliner Black
- GOSH Velvet Touch waterproof Truly Brown
- Diorshow Blackout waterproof mascara

Så här gjorde jag:
Basen lades med Sin, Rubenesque och Dreammaker. Dreammaker är, som ni kanske har märkt, min favoritbasskugga just nu och passar utmärkt i en sminkning med de nyanser som har använts. Först lades Fig till 2/3 av ögonlocket från yttre ögonvrån och sedan lades Melon vid inre ögonvrån. Skarven suddades med Pink Bronze, som i sin tur suddades med Rose mellan skarven till Fig. Eyeliner lades med den svarta cake eyelinern. Vid undre fransraden användes Truly Brown - pennan längs hela vägen och sist lades mascaran.
Till sminkningen har jag använt koralliga NARS blush Torrid (som jag nästan bytte bort en gång, vilken tur att det inte blev så för då hade jag ångrat mig!) och guldglittrande Lancome Juicy Tubes World Tour Tokyo Uzu med citrussmak.

Idag ligger katterna i soffan brevid mig när jag bloggar från laptopen och här är ett par bilder på mina latmaskars bekymmersfria tillvaro:

Theo 2,5 år

Flisan 5 år

2 kommentarer:

Kajalpennan sa...

Söta små kissarna. Visst är det härligt med sötnosar

Sminkan sa...

Åh, vad söta katter!

OCh du är alltid lika snygg. Vare sig du vill vara med i vår tutorialtävling eller inte så vill jag se en tutorial av dig. En "typisk Mayaline" tack! Snälla!!!