måndag, maj 18, 2009

Recension: Urban Decay Sin Primer PotionNu har jag hunnit använda Sin ett litet tag och jag vet att det är flera som är nyfikna på att veta mer om denna skimriga varianten av Urban Decays storsäljande Primer Potion.
Att PP är en favorit inom kategorin eye primer är inte svårt att förstå. Den intensifierar färgen/färgerna på ögonskuggan, den håller skuggorna på plats i minst 18 timmar (på mig) utan att mattas av eller veckas, den står emot regn och blåst. Nackdelen är att när väl skuggorna är på plats så kan det vara svårt att sudda t.ex vid en sotning. Personligen tycker inte jag att det är så farligt, men jag vet att andra upplever det som negativt. I min mening är PP helt enkelt överlägsen alla andra eye primers!

Så hur är Sin i jämförelse med den vanliga PP:n?
Den mest påtagliga skillnaden är att Sin är något mörkare i färgen (nästan exakt samma färg som på flaskan) och skimrande istället för matt. Om man skulle vilja ha ett enkelt skimmer på ögonlocket så kan man applicera bara Sin utan skugga. Sin har exakt samma egenskaper som den vanliga PP:n och ger en diskret skimrande finish även på matta skuggor. Det finns dock två nackdelar med denna; det ena är att de fåtal gånger som ögonskuggan veckar sig efter t.ex en lång utekväll så syns det mer än med den matta och den andra nackdelen är tillgängligheten.
Blush är den enda svenska webshoppen som säljer Urban Decay och de har inte tagit in Sin ännu, trots att de nyligen lanserade flera av vårens andra nyheter, jag har inte heller hittat den på någon av de engelska webshopparna. Sin finns på köpa på Ebay för cirka $16 - 20+frakt. Om man är nyfiken på att testa men inte vill beställa från Ebay kan man köpa det snygga Get Baked - kitet som innehåller en miniflaska av Sin.

Jag som älskar skimmer och glitter på ögonen kommer definitivt använda upp min Sin och även att köpa en ny när den tar slut. Jag älskar den och av mig får den högsta betyg!

3 kommentarer:

Bitte sa...

Jag har blivit så feg att testa nya primer för ögonen. Jag älskar min PP och inget kan mäta sig med den.

Maja sa...

Fast denna är ju också PP med skimmer :)

Kerstin sa...

Vad kul att du gillade den så mkt! Jag har inte hunnit testa mina prover ännu, men nu blir jag ännu mer sugen.