tisdag, maj 12, 2009

EOTD: Pink ChampagneDen här veckan kommer det nog att bli en hel del sminkningar. Idag har jag provat nya Sin Primer Potion till dagens sminkning, som går i skirt rosa och champagnefärgat skimmer och en svepande eyeliner med en liten teal-färgad glittereffekt.
En recension på Sin blir det inte förrän jag har testat den även med matta skuggor, men än så länge är den minst lika bra som den vanliga varianten. Sin är ju skimrande mörkt champagnefärgad och blev riktigt snygg som

Jag har använt
:
- UDPP Sin
- MAC Paint Pot Rubenesque
- MAC Starflash e/s Dreammaker
- TINte Face Pearls Rose Petals
- MUS eyedust Dust
- MUS microshadow Cheerleader
- MUS eyepencil Black
- MUS tri brow color
- GOSH extreme art liner no 7
- Urban Decay Heavy Metal glitter eyeliner Stagedive
- Diorshow Blackout waterproof mascara

Så här gjorde jag
:
Basen lades med Sin, Rubenesque och guldiga Dreammaker. Vid innersta ögonvrån användes champagnefärgade Dust (som går mer åt guld än åt beige) och suddades upp mot mitten av locket. Som mittenskugga lades Rose Petals, som är skimrande gammalrosa med guld. I ytterkanten lades den bortglömda rosa klassiskern Cheerleader. Eftersom jag idag ville ha en kontrast till de skira färgerna markerades vattenlinjen med Black och fixerades med den svarta skuggan i ögonbrynstrion. Vid den undre franskanten lades även den skuggan till 2/3 av ögat från ytterkanten och Dust lades vid den inre ögonvrån (syns dåligt på bilden). På det övre locket lades den svarta extreme art linern och Stagedive lades bara ungefär på mitten av ögonlocket för att ge en ytterligare en kontrastgivande effekt. Sist lades mascara.

6 kommentarer:

Make it Up sa...

Åh va snyggt!! I love rosa =)

marinamake sa...

Supertjusigt! Väldigt skirt och fint, jag gillar!

Bitte sa...

Fin rosa:)

Maggie sa...

Supervackert! Jag längtar efter recensionen :D

Maja sa...

Make It Up - rosa är riktigt fint =)

Marina - tack

Sminkjante - tack jag gilalde också färgen.

Maggie - recension kommer!

anette sa...

ser mkt snyggt ut ,älskar smink