söndag, juli 27, 2008

Recension: TIGI Moisture Maniac


Idag är det recensionsdag i nätverket och temat är hårprodukter.
Min recension handlar om Moisture Maniac Schampo & Balsam från TIGI BedHead.

Jag började använda TIGI´s produkter i höstas, då vi hade samarbete med dem under min make up artist utbildning. Sen dess är jag fast! Nyligen tog mitt älskade Oatmeal & Honey - schampo slut, så då beställde jag Moisture Maniac från Baresso. Jag har nu hunit använda de nya produkterna några gånger.

Med Moisture Maniac blir håret otroligt mjukt och riktigt glansigt och håller sig så i flera dagar. Precis som TIGIS övriga produkter luktar det förstås jättegott också, någon slags frukt som jag inte kan sätta fingret på vilken sort det är. Kiwi kanske?
750 ml flaskor räcker läänge, även om man har långt och tjockt hår som jag och det är ett stort plus att flaskorna har pumpar eftersom det blir lätt få en lagom mängd då.
Hos frisörerna är produkterna ganska dyra, men finns ofta rabatterade. Det finns att hitta billigt på nätet också, på Baresso kostade en 750 ml schampo+750 ml balsam endast 399 kr och var dessutom fraktfritt!

För mig är det viktigt att ha bra hårprodukter och jag älskar redan Moisture Maniac, det passar mitt hår bättre än Oatmeal & Honey till och med! Jag kombinerar det med att efter tvätt använda Control Freak Serum (värmeskyddande) och Ego Boost leave-in-conditioner. Efter föning och plattning har jag i lite citrusdoftande Girl Toys - glansdroppar och voilá - håret blir perfekt!

Betyg: 5/5 - självklart!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Produkterna finns mycket billigare på Strawberrynet kan jag rapportera, där är det ju också fraktfritt. :-) hej hej från Ninni

Anonym sa...

Ninni, hur får du det till att det är billgare på strawberrynet där en flaska kostar 267.50 Nett. resp. 258.50 Nett
Det blir väl mer än 399 kr för båda?