onsdag, juli 09, 2008

MAC Electroflash

Idag fick jag hem Urban Decay 24/7 glide-on-pencil i vitmetallic med namnet Yeyo och Britney Spears Curious Body Souffle (lotion), efter ett swap med Evelina på forumet.
Tyvärr hade vi sönder minneskortet till kameran i helgen så just nu kan jag inte ta några bilder.
Snart släpps MAC:s kollektion Electroflash (eller har den redan släppts?) och i den ingår Mineralize Eyeshadow Duo och jag har självklart förälskat mig i blå Sea/Sky (se bild ovan) och Green Mix (sen bild nedan). Varför måste MAC släppa nya kollektioner hela tiden?? Man blir ju ruinerad. Det som kommer senare i sommar och till hösten ser ju inte mindre spännande ut heller :/.

2 kommentarer:

Anonym sa...

WOW! Vilka underbara färger! :D

Jag tänkte passa på å fråga dig som verkar veta en Hel Del om smink o så om tips på hur man rengör sina sminkpenslar på bästa sätt? :) Hur gör du? Vad för slags rengöring använder du?

Hittade din blogg först idag (genom http://www.pret-ty.se) och jag är redan helt fast! :D Din blogg är underbar! Ser fram emot att följa den ^^
Ha en bra dag!

Maja sa...

Tack så mycket för din kommentar! :)

Jag använder schampo och balsam för rengöring till penslar av äkta hår och yes diskmedel till syntetpenslar och så ljummet vatten förstås. Det bästa är att rengöra penslarna minst ett par ggr i veckan.