fredag, april 24, 2009

Smashit till Sverige

Som de flesta har märkt har flera Make Up Store butiker (bl.a Jönköping, Drottninggatan i Göteborg, Visby, Uppsala och Trollhättan) haft utförsäljning för att de ska byta ut hela sortimentet och därmed märke.* Det nya märket är amerikanskt, helt mineralbaserat och kallas för Smash Hits. Produkterna tillverkas tillsammans med Smashbox och kommer därför vara i samma kvalitetsklass, men är som sagt ett mineralmärke. Smashit kommer att lanseras i Sverige inom den närmaste tiden.

Jag har bara sett preliminära bilder på produkterna och förpackningarna (som var svarta). Jag hoppas att märket är bra, produkterna såg väldigt spännande ut. 250 st olika ögonskuggor har jag för mig att butiksinnehavaren i Jönköping berättade att det skulle komma.

*Enligt huvudkontoret kommer Make Up Store inte att lägga ner sig verksamhet på dessa orter utan butikerna kommer att drivas vidare av andra personer och i andra lokaler.

7 kommentarer:

SaintBella sa...

Oh! Låter spännande! Hoppas dte kommer hit till lilla Kristianstad.

Kajalpennan sa...

*hum* de ska alltså öppna en ny MUS i Jkpg?

Maya sa...

SaintBella - det är säkert inte omöjligt!

Kajalpennan - ja det är tanken =)

Fåfängan sa...

Varför är det just Make Up Store som lägger "ner" och öppnar nytt märke?

inthemake sa...

WOW...va spännande!!

Maya sa...

Fåfängan - jag tror att det är så att en MUS butiksinnehavare kom på idéen och delade med sig till vissa övriga. Jag hoppas få lite mer info om det =).

Inthemake - du får kolla in på Drottninggatan framöver, de borde få in sina grejer snart.

Pernilla sa...

Onskar jag kunde sminka som dig..
Du ar verkligen otroligt duktig! Kanner igen dig fran Vaxjo, tror vi ar lika gamla.