tisdag, augusti 24, 2010

Begonia - äntligen i min ägo

gloBlush Begonia är ett rouge som jag har velat ha i flera år och som jag har varit nära att byta till mig ett antal gånger, men ändå så har det inte blivit av. Nu har äntligen Begonia kommit i min ägo genom ett byte med Pret-ty - medlemmen Majestic!
Jag älskar gloBlush och har flitigt använt favoritnyansen Papaya. Har även gett bort ett par stycken i julklapp och födelsedagspresenter och de har blivit mycket uppskattade.
Begonia är fuchsiafärgad, kallt rosa med stark dragning åt lila. Färgen påminner mycket om Blush Passionate Pink från MUS. Precis som övriga gloBlush är rouget välpigmenterat, så det räcker nästan med att snudda rougepenseln för att få lagom mängd.
Jag tror att Begonia kommer att bli en rougefavorit, framförallt i vinter då jag gärna har lite starkare färg på kinderna.

Nyfiken på gloBlush? Kolla in hos IaMias, Satine eller Accessora, där de kostar ca 245 kr.

4 kommentarer:

Majestic sa...

Vad trevligt att du gillade Begonia, tänk vad glad du blev å här hemma blev det bara liggande i sminklådan! Tack för skuggan, den är suvve, kommer bli välanvänd;)!

Anna sa...

Hej!
Kika in hos mig så har du en nominering att hämta: http://smid.zoomin.se/blogg/permalink-20100827-363674.html

Kerstin sa...

Verkligen ett fantastiskt fint rouge!

Unknown sa...

Så en sådan färg funkar alltså? Jag är mörk i hyn (från Sri Lanka) och tycker det är litet svårt med just rouger och blushes... Lycka till med bäbisen! :)