måndag, augusti 23, 2010

Startskott för KICKS e-handel

Jag tror att vi är många beautybloggare och skönhetsnördar som blev helt lyriska då det i våras kom information om att KICKS öppnar e-handel och blir auktoriserad återförsäljare för märken som inte är så lättillgängliga på alla håll, bland annat mina personliga favoritmärken MAC och Make Up Store, YSL m.fl.
Nu är det äntligen dags! På onsdag den 25:e så slår de virtuella portarna upp och man ska kunna shoppa loss bland 200 märken.
Jag är framförallt nyfiken på hur stort utbud det kommer att vara bland de olika märkena och i vilken mån de tar in just MAC:s och MUS olika kollektioner.
Det känns fantastiskt att äntligen kunna shoppa på nätet inom Sverige och veta att det är äkta varor! Beställningen levereras kostnadsfritt till KICKS butiker om man vill hämta ut grejerna där.
Så missa nu inte att klicka in på http://www.kicks.se/ på onsdag (och vilket härligt sammanträffande att det är lönedag dessutom !).

2 kommentarer:

Kajalpennan sa...

Jag är också hemskt nyfiken på hur pass mycket de kommer att få in av de nya kollektionerna. Att tex ta in 15 skuggor från det ordinarie MACsortimentet slår ju liksom inte speciellt högt

Maja sa...

Bara några timmar kvar tills vi får svaret =)