söndag, maj 02, 2010

Flyttstök pågår


Just nu är det mycket flyttstök förstås. Vi lever i en flyttkartongskaos och i helgen har sonen fått vara hos mormor och morfar i Växjö eftersom vi har fått tapetsera om på vissa ställen.
Om drygt tre veckor byter vi det småländska stadslivet mot villaidyll på den östgötska slätten! Det känns både spännande och nervöst för det blir en stor omställning. I nuläget bor vi på sjätte våningen i en hyresrätt och jag ser verkligen fram emot att få ha både en egen trädgård och tvättmaskin. En trädgård ska bli väldigt härligt att få ha nu i vår och speciellt i sommar då jag kommer att vara höggravid.
Jag har en oerhört ytlig fråga - hur packar man sminket bäst för att ögonskuggor etc inte ska gå sönder? Jag har ca 400+ (paletter ej inkluderade). Sist vi flyttade hade jag långt ifrån så mycket som jag har nu.

6 kommentarer:

Josephine sa...

Tack så mycket för ditt svar ang. skola. Jag tcykte att det skulle vara kul att veta vad mina läsare skulle ha valt, och själv skulle jag välja mellan IMC och makeupstudion. Men du har nog rätt att man ska välja efter kursplanen! :)

Välkommen till Östergötland! Vad det gäller sminket så skulle jag nog försöka packa det i bubbelplast och sedan lägga det i mindre kartonger som t.ex. cornflakespaket, pastapaket etc. Då blir det inte så mycket tomrum i kartongen så att dem flyger runt. Lycka till! :)

SkönhetsTezz sa...

Bra fråga! Jag flyttade i september och då packades allt ner i necessärer för att det skulle gå så smidigt som möjligt och sedan lade jag dem i resväska. Allt klarade sig faktiskt utan problem. Blir ju ungefär som när man tar med sig sakerna på resa. Skönt att flytta till hus, blir ju perfekt lagom till sommaren och allt!

Madelene sa...

Bubbelplast är bra att förvara smink speciellt ögonskuggor i :)
Ska oxå flytta, fast i sommar till villa :)
Kommer ha flyttkaos här oxå ;) ska bli så skoj att få eget hus. Vi kommer oxå att bo i östergötland (fast jag är ju från Norrköping)
hoppas du kommer trivas bra här i östergötland.

Minimänniskan sa...

Jag har packat allt i silkespapper och bubbelplast när jag har flyttat och lagt det i nån utvald väska som jag kan ha koll på. Sen har de mer eller mindre fått åka som handbagage eller åtminstone så pass övervakat att jag vet att de är säkert lastade.
Senast jag flyttade åkte jag ut till Ikea och hämtade obscena mängder silkespapper därifrån (utanför kassorna, vid packborden) men jag tror tyvärr de har slutat med det =(

Maya sa...

Tack för era svar och välkomnanadet till Östergötland!

Cornflakeskartonger var riktigt bra, necessärer har jag inte tillräckligt många för att få plats med allt i.

Mini-kanske är det just därför de tagit bort silkespappret? :D

Johanna sa...

Angående dina ögonskuggor... Bubbelplast och sen packa det i smålådor, typ skokartonger och sånt..bubbelplast är super bra, det hade jag!!!

Önskar er all lycka i det nya huset<3

http://www.johannasego.blogg.se
http://www.johannasdjur.dinstudio.se