lördag, maj 15, 2010

Ett härligt sommarpaketFör ett litet tag sen fick jag ju hem mina samples från Lucy Minerals och jag har verkligen varit positivt överraskad av dessa.
Foundationen i färgen Caramel var den perfekta nyansen för mig, eftersom den är väldigt gultonad (alla andra mineralfoundations som jag har testat har hittills varit lite för röda). Dessutom behöver man ingen concealer under!
Sea Coral blush var exakt den där perfekta korallnyansen som jag letat efter i ett mineralblush dessutom.
Så för någon vecka sedan beställde jag Express Kit #1 från Lucy Minerals. Det innehöll en valfri foundation (det blev förstås Caramel), ett valfritt blush (Sea Coral) och en valfri ögonskugga (jag tog Royal Purple). Under maj ingår även två extra fullsize av antingen ögonskugga, liner eller brynskugga så jag valde en svart liner och en brynskugga. Allt detta för bara $20 (fraktfritt!), vilket i dagsläget då var 151 kr!
Detta kit blir perfekt att ha inför sommaren.
(Dubbelklicka gärna på den understa bilden så syns det vackra glittret i skuggan och rouget!)

7 kommentarer:

Fåfängan sa...

Då måste jag passa på att beställa :-)

badbomben sa...

Det var inte dyrt det, fraktfritt är alltid stort plus i protokollet:)

Kerstin sa...

De ser väldigt fint ut, jag blir sugen =)

Linda sa...

Gillat LM jag oxå, men kommer inte alla dagar överens med dess foundation, tycker den lägger sig liite i torrhetsveck ibland. Men den är ändå great!Täcker som smäck i ett nafs utan concealer, not bad at all.

Mother, Married & Twenty sa...

svar; Tack:) Ja det blir verkligen skillnad med andra barnet. Förra gången syntes det inte ens att jag var gravid förrän i vecka 25 typ.

Maja sa...

Beställ på!

Linda - har du testat med primer eller riktigt fuktad bas under?

Emma P sa...

Vilket härligt paket! Jag är sugen på att beställa fullsize foundation från dem jag med...