söndag, maj 02, 2010

Body Butter Cocoa Butter från Body Shop

Idag var jag och sambon på A6 för att bl.a inhandla lite fler flyttkartonger m.m på Ikea och eftersom vi hade barnfritt så passade vi även på att gå en runda i övriga affärer.
Dagens inköp blev ett nytt body butter från Body Shop, den här gången var det ett självklart val - nämligen Cocoa Butter. Cocoa Butter är extra fuktgivande och sägs förebygga bristningar. Under förra graviditeten smörjde jag maniskt med Cocoa Butter (fast som body stick) + Apotekets mandelolja och bristningarna höll sig faktiskt borta... tills vecka 38 (precis när jag trodde att jag skulle slippa). Jag tänker dock smörja lika intensivt den här gången och hoppas på att det i alla fall inte blir fler!

5 kommentarer:

Kajalpennan sa...

Tror du det hjälper? Jag är tveksam. Smörjde min mage som vanligt med mina vanliga grejer och slapp bristningar... Tror bristningarnas vara eller icke vara är bestämt från början

Maya sa...

Jag tror att det hjälper att smörja, men inte helt och hållet. Det där med bristningar sägs ju också vara genetiskt. Sen gick jag upp från 42 till 63 kg med första, så magen var ju gigantisk eftersom jag är så kort.

madelene sa...

Kan rekommendera en olja från Decleor som jag använde när jag var gravid och jag fick inte några bristningar :)på magen. Värt att testa tycker jag!

Linda sa...

Tror som kajalpennan att det är genetiskt om man får bristningar eller inte. Jag smörjde med Weledas gravidolja och Cocoabutter fån TBS och fick visserligen inga bristningar men tror mer på anlaget ändå. Helt otroligt att jag inte fick några dock för min mage var gigantisk framåt, men dock såg jag inte gravid ut bakifrån, den pekade rakt fram. Tror dock att huden på magen mår bättre med feta cremer, och det kliar mindre. Sen är det ju mysigt att smörja den ;o)

Maya sa...

Madelene - tack för tipset, ska kolla in den där från Decleor.

Linda - så såg min mage ut också, en riktig pojkmage med andra ord och det stämde ju för oss båda. :) Ja visst är det mysigt att smörja. jag hoppas hoppas att det inte kommer fler bristningar den här gången.