tisdag, mars 30, 2010

Recension: e.l.f Mineral Infused Face Primer

För ett tag sen så beställde jag hem e.l.f:s variant av face primer. Jag har tidigare använt Make Up Stores Skin Serum och favoriten Photofinish Primer från Smashbox.
Nu när jag har hunnit testa e.l.f Mineral Infused Face Primer ett tag så kan jag inte säga annat att den är riktigt bra. Jag använder denna efter ansiktsvatten+ansiktskräm men innan jag lägger concealer+foundation. Ansiktet blir lent som sammet och jämnare att sminka på och bäst av allt - resultatet håller i sig hela dagen och man behöver inte bättra på med t.ex puder! Speciellt bra fungerar denna primern med mineralsmink.
Jag, som aldrig trodde att jag skulle hitta nåt bättre än Photofinish, är verkligen supernöjd med den här primern och kan varmt rekommendera den.

Priset är ca 73 kr, jämför med Smashbox Photofinish Primer i samma storlek som kostar 375 kr.

12 kommentarer:

Nailtastic sa...

Tror du att denna funkar på fetare hy? Jag använder just nu Photo Finish Light, men den är ju rätt dyr så det vore trevligt med ett billigare alternativ.

Kerstin sa...

Detta låter ju alldeles väldigt intressant! Jag blir provsugen =)

Josephine sa...

Vad kul att du hittat en bra primer! Den kanske man skulle prova någon gång, tack för tipset! :)

Maja sa...

Nailtastic - jag tror att denna funkar på fetare hy också. Jag har dessvärre väldigt torr hy, men jag tror att denna primern funkar på alla hudtyper.

Kerstin och Josephine - ja denna måste ni testa!

Helena sa...

va kul att du gillade den, jag väntar hem den till veckan :-)

Fåfängan sa...

Hur är det med e.l.f hur lång tid tar leveranserna?
Den där blev mkt lockande ;-)

Maja sa...

upp till 10 dagar ungefär har leveranserna tagit för min del. postgången från england är ju lite seg!

badbomben sa...

Superskoj med en billig primer som gör sitt jobb!

Anonym sa...

Det låter ju toppen. Tack för tipset. Har själv gjort två beställningar från e.l.f och väntar nu då på andra som är ett läppstift. Får kanske bli en sån här då nästa gång:-)

Anonym sa...

hur mkt kostar frakten? produkten i sig är ju väldigt billig men jag tänkte eftersom den är från england så lär det ju kosta lite? :)

Chuck sa...

Åh vad du har fått mig köpsugen nu haha! Jag gillar elf så denna är nog något jag ska prova när mina primers är slut :)
Tack för tipset!

Anonym sa...

Hello! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay. I'm absolutely enjoying your blog and look forward to new posts.Feel free to visit my web site - kohlenhydratarme mahlzeiten