söndag, mars 28, 2010

PÅSKTÄVLING - vinn vårfräscht rouge från e.l.f!


Nu är det tävlingsdags igen! Den här gången ligger det ett vårfräscht rouge från e.l.f i potten. Studio Blush i färgen Mellow Mauve är det som lottas ut och det är självklart helt nytt i förpackning.

Tävlingsregler
: För att delta vill jag att du lämnar en kommentar där du beskriver din bästa vårlook i sminkväg. En giltig mailadress måste lämnas i kommentaren. Tävlingen avslutas på självaste påskaftonen, lördagen den 3 april, kl 23.59 och vinnaren kommer att meddelas under söndagen och har därefter 24 timmar på sig att maila sin adress, annars utses en ny vinnare. Mitt beslut är enhälligt och kan ej överklagas.
Om du har en blogg får du gärna länka till tävlingen, men det är inget måste!

8 kommentarer:

emilie sa...

Åh. Min främsta vårlook kommer vara simpel, enkel och framförallt mig <3 eyeliner i alla dess slag, ett lätt rouge för svag äppelkindseffekt och ett par glossiga läppar i mjuk rosa/korallig färg.
(emilie.ranta@gmail.com)

Emma sa...

Min bästa vårlook är en bas med lyster i, så jag kör gärna med en fuktgivande lätt foundation, samt highlighting. Jag använder elf's "Warm bronzer" i den ljusaste nyansen på pannan, kinderna, lite nätt över näsan osv. Sedan är det ljusa skimrande skuggor och en nude kajal i vattenlinjen för en vaken blick, älskar Isadoras Inliner kajal i "Blonde". Mascara, blush i en mörkare nyans av bronzern, samt lite nude läppstift på läpparna, och jag känner mig vårfin och fräsch!


(spring_moonshadow@hotmail.com)

Kerstin sa...

Så kul med tävling! Jag har gått ner mig rejält i pastelltrenden, så jag satsar ofta på mintiga toner, både på naglar och ögonlock. På kinderna kör jag ljuvliga MAC Azalea Blossom.

Här finns exempel på hur jag ser ut: http://skimmerskuggan.blogspot.com/2010/03/godisogon.html

(skimmerskuggan@gmail.com)

Lina sa...

Fin hy med lyster, ganska neutrala ögon med markerade bryn. Färgerna kommer i och med den rosa rougen och läppstif/läppglans.
Tycker om att ha ett ganska rosa rouge som syns ( inte åttiotal utan mer tonat) och markerade bryn eftersom jag annars försvinner lite bakom mina glasögon. Just nu så paras detta ihop med läppstiftet Bubble gum från MAC men Lavender Whip eller Lickable blir också supersnyggt!

linaflygerfeldt@gmail.com

Helena sa...

min vårlook är enkel med ögon med mascara och eyeliner ev. en neutral skugga med lite skimmer i. I ansiktet foundation och sen lite glow och ett rouge som man får härligt rosiga kinder av. Läpparna får prydas med ett coral-färgat stift. Sist men inte minst pryds naglarna av China Glaze Pechy Keen.

/Helena (the_diva_no1@hotmail.com)

cammie85@hotmail.com sa...

mitt vårtips är att få lyster i huden. var på en hudvårdskväll igår och min hud känns så otroligt fin nu. Ta det lugnt med smink och puder. Less is better heter det ju. Färger så kommer jag själv iafall använda jordnära färger såsom brun/guldbrun i sminkväg. Pastellfärger på ögonskugga etc är inget för mig :)

Carolina sa...

Min bästa vårlook består av en lätt täckande bas, med fräscha vårtoner, jag använder först aco´s mattande dagcreme till följd av multi-tasking concealer från everyday minerals. Sedan sveper jag över lite rouge med bronzing pearls från Giordani gold och högst upp på kindbenen hamnar även lite av Viva la divas 390 white. Brynen markerar jag med skugga från Viva La Divas trio, och highlightade med den ljust rosametallica skuggan från trio paletten 17 Fuschia från Isadora. Vattenlinjen får en hudfärgad ton och fransarna färgas med colossal volum express mascara, sedan är jag redo att möta vårsolen! ;)

Anonym sa...

Min bästa vårlook är enkel och fräsch med mascara, lite eyeliner, ögonskugga i ljust rosa, lite lätt med rouge på kinderna och that´s it. Less is more :)

Maria Ö/
hatti_fnatti@hotmail.com