måndag, november 23, 2009

Trött efter intensiv helg


Jag är minst sagt lite trött efter en intensiv helg, som ju började redan på torsdagen då det var tjejkväll deluxe med först middag och sedan den efterlängtade bion. Jag såg ju aldrig "Twilight" på bio, så självklart var det kul att få se den på stora duken. "New Moon" var bra också, men efter att ha jobbat hela dagen innan så var man lite halvseg när det väl var dags för den filmen. Dessutom uppstod lite tekniska problem som förstörde lite utav början, men den är förstås väl värd att se. Jag ska se om den... redan på torsdag! Nu längtar jag verkligen efter att se "Eclipse", men det dröjer ju säkert minst ett år innan den dyker upp på bio.

Helgen spenderades i Södertälje, där det var cocktailparty eftersom min kära vän Malin hade fyllt 25. En riktigt rolig och intensiv helg minst sagt! Det är först nu som tröttheten hinner ifatt bara.
Jag har hunnit med ett besök på Make Up Store och shoppat lite annat kul i sminkväg. Fynden visas upp någon gång under veckan!

3 kommentarer:

Makeuponista sa...

Det är bara att ladda upp, prel.biosläpp är 30 juni nästa år för Eclipse, woho :)

Jessica sa...

härligt med coctail party

IaMia's sa...

Det låter som du har haft det skoj, det blev en hel del drinkar då förstås :) Du får försöka ta det lugnt nu då och ladda batterierna igen. Ha det så gott!
/Madeleine och Marie