måndag, november 02, 2009

NARS officiell webshop inom EU

Har ni sett att NARS har startat en officiell webshop som skickar inom EU?
Dessvärre verkar det inte fungera helt felfritt när man ska registrera sig/gå till kassan.

Äääntligen!! NARS är ju ett märke som inte längre säljs i svenska butiker eller webshoppar, vilket har varit mycket tråkigt. NARS är ett av mina absoluta favoritmärken när det gäller rouge och jag äger ett tiotal nyanser. Även deras läppglans är bra och övriga produkter, som ögonskuggor och nagellack, har jag hört mycket positivt om.
Det är ju inte många produkter jag gör slut på, men det klassiska rouget Orgasm är faktiskt en sådan produkt. Priset ligger på 29 EUR + frakt på 4,75 EUR, vilket kanske kan tyckas är lite dyrt men det är verkligen bra produkter.
NARS kan även införskaffas från HQ Hair eller Kiss and Makeup NY, men utbudet är något sämre än på den officiella sidan.

Jag vill även passa på att varna för fejkade NARS-produkter som jag har sett på Tradera. T.ex är inte logotypen tryckt i de äkta rougen och de har alltid ett namn t.ex Orgasm, Dolce Vita, Torrid etc.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Kul!

Mi sa...

Jag sitter och försöker komma på vilket rouge jag vill ha från NARS, jag har nämligen en kompis ute på resa som ska köpa åt mig.

Jag vet att du har en diger samling rouger från NARS, och att du är duktig på färger osv, så jag tänkte fråga om du möjligtvis har något tips på vilket rouge som skulle passa mig bra? :) Jag vill ha ett fräscht nyponrosigt rouge, aprikos eller rosa spelar ingen större roll. Gärna varmt, tror jag. Gärna glow och fint skimmer, men inget glitter (jag har provat Orgasm, men tyckte inte det var någon wow).

Här är mina färger, även om jag är mycket mörkhårigare just nu :)

Det vore toppensnällt om du har tid och lust att svara! :D

Fåfängan sa...

Wow...äntligen!

Simply Me sa...

Hejsan! Jag har precis hittat hit och har läst lite tillbaka i arkivet och förstått att du gillar (fortfarande?) MUS Face Cool Balm: Jag har funderat ett tag på att köpa det men det är så svårt att hitta recensioner, så jag undrar om du skulle vilja skriva en liten recension som DU upplever det? Vore väldigt tacksam :)

/En nyvunnen läsare

Maja sa...

Kerstin - visst är det? :)

Maria - jag tycker att du ska kika på Gina eller Amour, möjligen också Luster, tror de nyanserna skulle vara jättesnygga på dig!

Fåfängan - ja det var äntligen dags!

Simply Me - vad roligt att du hittat hit! Recensera Face Cool Balm kan jag absolut göra. Recension kommer framöver!

Mi sa...

Tack så jättemycket! :D Jag ska spana in dom mer!