onsdag, november 05, 2008

NARS Super Orgasm

Igår blev jag glatt överraskad igen, för då kom mitt nya NARS blush Super Orgasm från vinterkollektionen. Det är samma färg som vanliga Orgasm, men med guldglitter i - lika fint men lite festligare!
Dessutom fick jag hem 3 foundationprover på GloProtective Liquid Foundation från Accessora, tyvärr var alla för ljusa eller för mörka för mig. En blandning utav Honey Fair och Cocoa Light skulle nog bli bra, men känns definitivt inte aktuellt just nu då de kostar 399 kr/styck. Jag får helt enkelt vänta och se om det kommer fler nyanser. Proverna var dock gratis, tummen upp för Accessora.
Idag fick jag hem ett fint paket från Evelina, som jag nu har swappat med ganska många gånger. Denna gången innehöll det MAC eyeshadow Submarine i en underbart klarblå nyans (blir perfekt att fixera UD Deviant-pennan med), Barry M Dazzle Dust Peony (rosa med lila skiftning, inte helt olik MUS eyedust Sassy) och Barry M Fine Glitter Dust Lavender (jättefin kall lavendellila). Jag är jättenöjd!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande! Är jättenyfiken på just den :)
Har tänkt att beställa från kissandmakeupny.com men har tvekat eftersom frakt och liknande kan bli dyrt. Hur mycket brukar det ligga på?
//Sussie

Maja sa...

jag har nog beställt 10+ blush från kiss and make up. deras frakt ligger på 5,99 usd, vilket är helt ok. jag har aldrig åkt på tull därifrån heller. en beställning på 2 blush inkl frakt brukar hamna runt 500 beroende på dollarns värde.

Anonym sa...

Tack för svaret! Det låter ju helt okej så jag ska nog ta och gör en beställning :)
//Sussie

Anonym sa...

Vilka underbara prylar ;)

Anonym sa...

Har inte testat NARS Orasm ännu.., även detta ser ju underbart fint ut. Du har en utmaning hos mig ;o)