fredag, november 21, 2008

MAC Love Alert


Äntligen fredag igen! För mig återstår det dock en lång jobbdag fram tills kvart över sju ikväll, men jag insåg precis att jag började en halvtimme senare än jag trodde, det var en trevlig överraskning.

Nu på morgonen har jag klickat hem tjusiga hallonröda MAC dazzle glass Love Alert från kollektionen Red She Said, som nu har kommit till Sverige (men just detta glosset verkar inte finnas i någon disk?). Det blir ett perfekt till julfesten, julfiranden och nyårsfesten.

Julklappsshoppingen är i full gång nu, nästa vecka kommer ju lönen också. Jag har en ledig dag på lönedagen. Ni missar väl inte att anmäla er till Pret-tys julklappsbyte?

Bild lånad från Specktra.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ohh såg jättesnyggt ut ;)

Fåfängan sa...

Åh, så snygg! Den är jag också sugen på. Ebayat?

Badbomben sa...

Den där nyansen är pur perfektion!

Anonym sa...

Hej. Vill först säga att jag läser din blogg varje dag och den är kanon! Jag har en fråga. Jag kollade på en video på youtube http://www.youtube.com/watch?v=jT4AGp3AsRg och där sa hon att hon använde cace line sealer. Jag undrar nu vad det är och om det går att köpa i sverige.

Sen säger hon även att hon använder ögonfranslim för att fästa glitter i ansiktet och på ögonlocken. Blir inte ögonlocken irriterade?

Maja sa...

Inthemake - ja jag hoppas den är lika snygg irl.

Fåfängan - klickat från ebay, försökte få tag i den i gbg och malmö men den fanns inte =(.

Badis - pur perfektion, då kan det ju inte bli bättre :D.

Simone - tack, vad kul att höra! cace line sealer låter som mac mixing medium eller make up stores mixing liquid, som gör make up vattenfast, mer metallisk och intensiv samt får glitter att fästa. de finns i mac - disken eller på MUS. ögonfranslim skulle jag aldrig använda för att fästa glitter, jag föredrar en vätska som mixing liquid eller MUS twinkle eyeshadow istället.

CrazyNails sa...

Åh vad snyggt!! Vill också ha!

Anonym sa...

Härlig färg. :)

Maja sa...

RM - ja visst är det? väntar otåligt på paketet nu.