torsdag, maj 29, 2008

Irriterad!


Just nu är jag irriterad, fick en sen avbokning till en av mina brudsminkningar som dessutom var en dubbelsminkning. Jag förstår brudparet då anledningen hade med byte av frisör att göra, men det innebär ju ett inkomstbortfall för mig :(. Men det sägs ju att skattepengarna kan komma redan nästa vecka!
Irritationen ledde till ett inköp av en stor burk id Mineral Veil (det matta originalet) på 13,5 gram.
Strax kommer min mamma hit och då ska vi fira en försenad Mors Dag, det blir iofs bara lite fika med en underbar After Eight - kladdkaka med ganacheglasyr och hemgjord vaniljkräm (receptet finns i min andra (mindre uppdaterade) blogg: http://majasmat.blogspot.com/.
Imorgon är det stadsmarknad, stan har öppet tills kl 21. Jag misstänker att jag kan bli inringd till jobbet!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Maya!
jag ska snart gifta mi och letar självklart efter en makeupoholic som vet vad hon gör. jag blir nog en utmaning, jag är från somalia, har torr hud och använder inte mcyket smink till vardag, mest för att jag tycker att det inte passar mig riktigt. Jag hoppas att du tar dig an utmaningen och kanske skickar dina kontakt detaljer till faisa_d2@hotmail.com. Jag ska ha bröllop på foresta, lidingö och hoppas dessutom på att du kanske kan komma till hotellet on the D day. hälsningar Faisa

Maja sa...

hej faisa_d2!
tyvärr har jag ingen möjlighet att ta mig till stockholm alls i sommar pga jobb. med tanke på vad du skriver om ditt ursprung så föreslår jag att du kontaktar mac angående sminkningen, de har ett bra utbud för mörkare hudtoner.
lycka till!