söndag, mars 10, 2013

Första bröllopsdagen

Gränna Kyrka där vi sade ja
 
Nu blev det ett litet ofrivilligt uppehåll på grund av att vi har varit sjuka i hela 5 (!!!) veckor, som alla andra. Just nu har jag och mannen halsfluss, vilket gjorde att våra planer för både hans 30 års-helg och den här helgen har fått ställas in. Så istället för att åka till Halltorps Gästgiveri och mysa på Champagne- och Gourmethelg med spabehandlingar så fick vi stanna hemma.
Anledningen till att vi skulle göra det var för att idag för exakt 1 år sedan så gifte vi oss! Så idag är våran första bröllopsdag.
Barnen har varit i Växjö hos mormor och morfar i helgen, så vi har fått kurera oss och det har verkligen varit välbehövligt med vila. 
 
Bröllopsdagen inleddes hotellfrukost på Scandic - hotellet vid Stångån och sedan en liten mini-bröllopsdagstårta från Lanemo Konditori. Barnen hämtades i Jönköping och på vägen hem passerade vi vår vigselplats, Gränna. Precis den tid då vi gifte oss dessutom!
 
Istället för gästbok på bröllopet fick gästerna skriva hälsningar och lägga i en låda tillsammans med en flaska champagne. Denna låda förseglades (verkligen!) fram tills dagens datum. Så ikväll ska vi öppna den och dricka varsitt glas Veuve Clicquot, det ska bli mycket spännande! Till det blir det även en pralinask från Ölandschoklad som vi skulle ha avnjutit i helgen. Så lite mysigt blir det ändå till slut. 
 
Jag har varit väldigt sparsam med foton från bröllopet till alla och överallt men här följer ett par detaljfoton på min bukett, brudskorna och min birdcage veil (det konstiga i håret är fågelfrön som kastades istället för ris). Samtliga bilder är tagna av min svägerska Anette Leijonberg


1 kommentar:

Kerstin sa...

Grattis! Och vilka galet snygga skor :)

Vi hade också bröllopsdag förra helgen. Firade bara lite, det blir ju lätt så med bebis...