fredag, april 01, 2011

Urban Decay Naked - palette


Jag är absolut ingen palettperson, även om jag äger några stycken. Depotting av ögonskuggor är definitivt ingenting för mig, jag gillar mina skuggor i sina egna förpackningar. Ett märke som däremot gör fantastiska paletter är Urban Decay. Alla Book of Shadows är ju fullkomligt underbara, men tyvärr äger jag ingen sådan (ångrar lite att jag inte skaffade någon utav dem).

Den hyllade paletten Naked har nyligen kommit i min ägo och den är precis så underbar den ser ut. Neutrala och jordnära nyanser som både är matta och skimrande kombineras med en duo 24/7 pencil i färgerna Whiskey och Zero. Trivs man bäst i den här färgskalan är den här paletten allt man behöver, både till vardags och till fest. En snygg vardagslook såväl som en markerad sotning är enkelt att åstadkomma med de här färgerna.

Tyvärr finns inte Naked - paletten tillgänglig på någon utav webshopparna som fraktar till Sverige men är man sugen på den finns den på Ebay!

2 kommentarer:

Josephine sa...

Den ser så användbar ut, vill ha! :)

Anonym sa...

Vill ha naked-paletten! Hittade den på ebay, men den var väldigd dyr tyvärr. Jag hittade även book of shadows där, utifall du ff vill ha en!