lördag, februari 12, 2011

Recension: Världens bästa foundation från Lucy Minerals


Förra våren var vi flera beautybloggare som skrev om Lucy Minerals. Själv beställde jag först hem prover och sedan en fullbeställning av foundation, rouge, ögonskugga, brynskugga och en liner.

Rouget "Sea Coral" är det vackraste korallfärgade som jag har sett, det passar perfekt på sommaren! Brynskuggan är också helt fantastisk och håller hela dagen. Bäst av allt är dock foundationen.
Jag beställde min i maj och använt den varje dag med mycket få undantag - den tog slut först igår! Så den har varit fantastiskt dryg. Det behövs inte mycket för en alldeles perfekt täckning och jag tycker bäst om heltäckande foundations.
Jag har använt concealer under ibland men under sommaren var inte ens det nödvändigt. Inte heller behövde foundationen fixeras med något mineralpuder och den har verkligen hållt perfekt i 16 - 18 timmar. (Jag använder dock en face primer under).
Den enda nackdelen är att jag inte insåg att min foundation höll på att ta slut eftersom burken inte är genomskinlig.
Priset ligger på $14, men Lucy Minerals har mycket prisvärda specialpaket (som det jag beställde) där både foundations, skuggor och annat ingår för strax över $20.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Den låter ju jättebra, ny blir jag allt köpsugen :)

Andréa sa...

Nu blev jag jättesugen på dom produkterna, speciellt foundationen :) Ska kolla in dom.

Emma sa...

Va roligt att du gillar den så pass. Jag är faktiskt på jakt efter ny mineralfoundaiton. Kanske ska kolla in detta =)