måndag, november 08, 2010

Urban Decay 24/7 Jackpot - högst på önskelistan!

MAC:s snygga skotskrutiga kollektion A Tartan Tale och Make Up Store:s vintriga Frozen Diamond i all ära, men just nu är det Urban Decay:s 24/7 Jackpot som ligger högst upp på min önskelista.

24/7-pennorna är helt fantastiska och jag har runt ett tiotal olika redan.
Jackpot innehåller travelsize pennor av följande: guldfärgade Eldorado, mörkgrönguldiga Stash, djupgröna Mildew, intensivt lila Ransom, havsblå Electric, marinblå Navy, mörkt auberginefärgade Rockstar, silvergrå Gunmetal och mörkbruna Whiskey samt en full-size av svarta Zero.
Trots att jag redan har flera pennor så är det bara Ransom som jag har av ovanstående färger, därför vill jag verkligen ha det här setet. Hoppas det inkommer till HQ Hair eller Look Fantastic inom kort!

*Update: Fick nyss mail från HQ:s kundservice om att den inkommer i lager troligen inom en vecka - då blir det en beställning!

10 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag har nästan alla färgerna, men är ändå sugen...

Bitte sa...

Förr hade jag gått igång på de här pennorna men jag har nästan helt slutat använda kajalpennor. Färgerna är i alla fall underbart fina!

Maja sa...

Kerstin - ja visst skapar den habegär?

SminkJante - jag skulle inte klara mig en dag utan pennor!

Madde sa...

Hej
jaa vilka läckra färger =)
måste också ha dem.
Har du beställt än? Verkar inte som de fått in dem på nån av sidorna du nämner.

Maja sa...

Madde - jag har tyvärr inte heller sett den på nån av webshopparna, men håller tummarna för att den snart inkommer!

Madde sa...

Jag mailade HQhair för att kolla upp det, och de skulle få in det igen om ca 5-7 dagar. Hoppas att vi kan inhandla ett varsitt set då =)

Maja sa...

Jaså har den redan inkommit en gång? Har ju kollat varje dag sen jag fick svar av dem att den skulle inkomma inom ca 6 dagar.

Madde sa...

jaa enligt HQhair så har de funnits, och sålt slut :(
Har också varit inne varje dag och kollat men inte hittat det, sen du skrev om det på din blogg. Konstigt!!!!

Maja sa...

Att den säljer slut kan jag förstå. Men i såna fall har den funnits typ 5 minuter på sidan. Har kollat i princip morgon, middag, kväll varje dag så det känns märkligt. Jaja, jag fortsätter spana. Lookfantastic har inte den heller ännu.

Viola, Killer Colours sa...

Sv: Ja visst är de fiiina! Blev så himla glad! Skuggorna är swatchade på en ögonkräm i geléform i brist på annat, eftersom min Shadow Insurance är på vift. De var alltså himla bra hela högen!