tisdag, april 20, 2010

Nya ögonskuggor från Mine Minerals


Jag beställde ju rouget Glorious, som visade sig vara helt fel färg (balettrosa istället för korallig!) från Mine Minerals. Eftersom jag inte ville ha det rouget pga att det inte ens skulle synas på mig då det är så ljust så ändrades beställningen till två stycken ögonskuggor istället. Mines ögonskuggor är riktigt bra och pigmentrika! Jag blev dock lite förvånad över att burkarna känns väldigt små, fast å andra sidan så är skuggorna mycket dryga och det behövs inte mycket till en sminkning.

Metallica
är nog min absoluta favorit och tillhör kategorin Skimrande. Den är grönguldig (mer guldig i verkligheten än på bilden) och blir fantastisk vid applicering, den funkar även bra till sotning. Den gör verkligen skäl för sitt namn då den är väldigt metallisk, både i burken och på huden. Skimrande skuggor kostar 79 kr.
Smokey är en riktigt chokladbrun skugga med massor av glitter från kategorin Gnistrande. Den är också otroligt vacker, och gör sig väldigt fin både ensam eller t.ex tillsammans med Metallica (vilket gjorde att jag valde just dessa två). Gnistrande skuggor kostar 89 kr.

Bilderna är lånade från Mine Minerals hemsida.

5 kommentarer:

Basteth sa...

Roligt med nya pigment-märken att testa! Finns ju så himla många riktigt bra och det är ofta väldigt dyrt. Den grönguldiga tycktej ag såg urfin ut!

Maja sa...

Ja visst är de fina :) rekommenderar verkligen att beställa därifrån, man kan ju beställa ganska billiga prover också!

Emma P sa...

Baltettrosa låter ljuvligt tycker jag, men jag förstår om det inte var det du ute efter.... Fina skuggor hur som helst. Jag har inte testat en enda grej från mine faktiskt, det borde man kanske...

Fåfängan sa...

Jag får nog slå till på någon skugga från Mine MInerals. Har varit inne flera gånger på hemsidan men aldrig kommit till skott.

Maja sa...

Ja testa =) de gnistrande skuggorna är finast tycker jag!