lördag, april 17, 2010

Recension: Lily Lolo Clementine


Lily Lolo är ett märke som jag har varit intresserad av att testa ganska länge eftersom jag har läst mycket bra om det, bl.a på Maskara.
Tidigare i veckan så bestämde jag mig för att testa Blush Pot i färgen Clemetine i jakten på ett snyggt sommarrouge. På Eleven.se kostar en 3 grams Blush Pot 195 kr, vilket är en lagom storlek tycker jag.
Clementine beskrivs som en matt, aprikosrosa nyans och det stämmer bra. Rouget är väldigt lätt att applicera och smälter in otroligt fint i huden, vilket ger ett otroligt naturligt resultat. Jag skulle rekommendera Clementine till de som vill ha just den effekten - naturligt och fräscht! Det är definitivt en nyans som gör att man ser hälsosam och frisk ut. Rouget sitter där det ska hela dagen och försvinner inte. Det är ett rouge som jag absolut rekommenderar till de som funderar på sin brudsminkning!
För mig personligen så är Clementine en lite för ljus nyans men den kommer absolut att passa till solkyssta ansikten med något ljusare och betydligt ljusare hudton i sommar! Själv använder jag den tillsammans med I.d blush Vintage Peach för att få lite mer färg och lyster. Rouget kan med fördel användas tillsammans med en highlighter som går i en lite guldig nyans.

3 kommentarer:

Emma P sa...

Det låter som en trevlig produkt, om än lite saftig i priset, i alla fall här i Sverige.

Mia sa...

Den verkar intressant!

Maja sa...

Det är ett jättefint rouge om man vill se frisk och hälsosam ut som som sagt =)