söndag, december 20, 2009

DuWop Twilight Lip VenomAtt beställa saker från webshoppar utomlands är oftast inga problem, men på sistone verkar det ha varit lite bekymmer för många att få sina saker från England. Jag beställde julklappar, både till andra och mig själv, från HQ Hair och Look Fantastic och blev riktigt orolig ett tag för att de inte skulle hinna fram i tid. Som tur var damp avierna ner i brevlådan i mitten av veckan, så jag kunde hämta ut båda paketen (minus en backorder från HQ, men den grejen var till mig).

Att jag är ett stort fan av The Twilight Saga har ni nog förstått vid det här laget, men gränsen går vid att se filmerna och läsa böckerna. För ett tag sen skrev jag ju om Twilight Beauty, som inte är tillgängligt för oss som bor utanför USA. DuWops Twilight Lip Venom finns att beställa på HQ och den kunde jag dock inte motstå! Flaskan är ju hur läcker som helst, och ja det ser ut som blod i flaskan. Jag har inte hunnit testa, men återkommer med en recension.

4 kommentarer:

Sminkan sa...

Det ser lite halvläskigt ut, vilket är bra, men jag såg recension LGB gjorde och då kändes det inte lika frestande. Ska bli spännande att höra vad du tycker.

Kabuki sa...

Ser fram emot recension! Apropå att våra katter är lika, de kanske är släkt... Jag bor ju också i Jönköping.

SminkJante sa...

Lagom läskigt;)

Julia sa...

haha ja det är en perfekt julklapp ;) Men inte ska väll du själv gå på en privatkurs? Du är ju redan duktig... :)