fredag, augusti 28, 2009

Lönedags = sminkshopping

Den här veckan var det ju löning och vid löning brukar alltid mitt sminkförråd fyllas på lite. Den här månaden var en sån där månad när alla basgrejer plötsligt tar slut och man måste köpa nytt på en gång. Förutom mascara så har det även blivit en ny foundation, eftersom min Studio Sculpt från MAC börjar ta slut.
Nu i höst så kommer det att bli mycket träning direkt efter jobbet och därför vill jag hellre ha en mineralfoundation som bas under veckorna. Jag funderade först på att testa Lily Lolo´s foundation, men efter mycket om och men så blev det ändå en ny från I.d Bare Escentuals. I sommar har jag ju nästan bara varit inomhus så därför fick det i alla fall bli en nyans i färgen Tan.

I helgen bär det av till Linköping, där min kusins sambo ska ha en stoor fest med flera hundra gäster. Lite sminkjobb blir det också och det ska bli väldigt kul förstås!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en bra blogg! Om du provar Lily Lolo i framtiden kanske du skulle kunna berätta lite om den och eftersom du verkar ha erfarenhet av ID kanske du dessutom skulle kunna berätta lite om skillnaderna m.m (:

haboubaa sa...

Så kul :D

Gabi sa...

Hej!
Vad ärdet för skillnad på bare minerals oc bare escentuals?
Intressant blogg btw:)