söndag, september 07, 2008

Shoppinghelg i Göteborg

Fr v: MUS Nightmare, MAC Top Hat, MAC Dreammaker, MAC Talent Pool, MAC Go, MAC Blue Flame, MAC Cherry Blossom
Nu är jag hemkommen från en härlig helg i Göteborg, där jag har hälsat på bästa vännen Anna och vi har haft det så trevligt med shopping, dans till latinska rytmer på Tranquilo och god mat.
Sambon var också i Göteborg, fast han hälsade på sin kompis Daniel.
Som ni ser så blev det en hel del sminkshopping förstås. Från MAC inhandlades nya Starflash skuggor; mörklila Top Hat, guldiga Dreammaker, turkosa Talent Pool, bruna Go och så Blue Flame från Cool Heat-kollektionen. Jag frågade när Cult of Cherry kommer och fick svaret att de inväntar paletterna innan de kan ställa fram produkterna, trots att de andra sakerna hade kommit! Till min stora lycka fick jag köpa glosset Cherry Blossom.
Eftersom jag fortfarande inte hade sett den nya Whisper - kollektionen från Make Up Store, pga bojkott av butiken här i stan, så blev det förstås besök till både butiken på Drottninggatan och den som ligger där jag gick min utbildning på International Make Up Center. Skuggorna imponerade inte jättemycket, förutom den svartglittriga eyedusten Nightmare. Jag gillade de nya eye pencils som hade kommit, men till och med jag har en gräns för sminkshopping så de får jag köpa en annan dag.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig shopping du gjort!!

Anonym sa...

Underbar shopping!

Sminkan sa...

Oj, det var inte illa! Härligt shoppingdag förstår jag!

Fåfängan sa...

Jisses...mycket fina skuggor. Var gick du din utbildning? Jag gick samma skola men på Victoriagatan. Vet att det finns en MUS på Kungsgatan också.

Maja sa...

Ja det var verkligen härlig shopping, nu ska man bara hinna använda allt också =)