onsdag, mars 16, 2011

Paketdags från Lucy Minerals
För ett litet tag sedan lade jag en ny beställning hos Lucy Minerals då de hade ett riktigt bra kampanjerbjudande. Erbjudandet innehöll två foundations, ett finishing powder, ett blush, en ögonskugga, en Flat Top Buffer (allt i fullsize!) + ett prov på Ambrosia serum. Allt detta kostade 326 kr och det var dessutom fri frakt. Så nu har jag foundations så jag klarar mig ett bra tag!
Leveranstiden var strax över en vecka, vilket är helt OK då LM är ett amerikanskt märke.

Nyansen på blush som jag valde är en ganska matt nyans som heter Healthy och beskrivningen är "makes you look like you´ve been getting some sunshine and fresh air". Det låter väl jättesnyggt? Healthy är ett fint rouge, men... man ska vara försiktig med den här nyansen. Jag skulle inte råda någon med ljus hudton att välja den här då man måste vara försiktig med appliceringen även på mörkare hudtoner. Läggs den på rätt sätt är den supersnygg!!

Färgen på ögonskugga blev inte helt oväntat en skimrig skugga som heter Turquoise. Jag har sedan tidigare färgen Royal Purple (som är väldigt lik MUS eyedust Pix). Turquoise skall vara grön-blå, men vart den grönblå nyansen är har jag ingen aning om för min kan mer beskrivas som babyblå. På mig blir den dessutom silvrig efter en stund, trots applicering med eyeprimer under! Lucy Minerals ögonskuggor är den produkt som jag är minst imponerad av hittills i deras sortiment. Royal Purple är en fin skugga, men den har ingen wow-faktor.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilket bra erbjudande!

Fåfängan sa...

Valde också Healthy! Men jag är inte jätteförtjust i skuggorna från LM..ger ingen effekt alls.