söndag, oktober 25, 2009

Rougefavoriter från I.d


Jag använder för närvarande en perfekt bas från I.d - mineralfoundation i puderform och Mineral Veil (mineralpuder). Till en snygg bas behövs också rouge och just I.d är ett av mina favoritmärken tillsammans med NARS, GloMinerals och MAC när det gäller rouger. I.d:s rouger är högpigmenterade, enkla att applicera och smälter fint in i huden och ger ett naturligt resultat.

På bilden ovan finns några av favoriterna:

Flowers
(stor burk) - är en stark och klar rosa, som nästan går mot hallonrosa och som passar väldigt bra på lite mörkare hy. Finns i ordinarie sortiment.
Rose Diamond - är en gammelrosa nyans som släpptes i The Diamond Collection, där samtliga produkter ska innehålla partiklar av äkta diamant. Ett perfekt rouge på hösten/vintern!
Naught Naughty - är en brunrosa mot bränd nyans som framhäver kindbenen och passar snyggt till solbrännan. Finns i den ordinarie sortimentet.
Pure Charm - släpptes i kollektionen "Heroes". Det är en ganska ljus, men stark rosa som passar väldigt bra till gröna och turkosa ögonskuggor.
Sun Kissed - är persikofärgad och ger ett diskret intryck. Perfekt om man bara vill ha en naturlig, frisk look.
Riches - fanns med i "The Gold Collection", där produkterna innehåller guldpartiklar. Färgen är mellanrosa med guldskimmer.

Gillar man I.d kan det löna sig att surfa runt lite bland olika webshoppar och även på E-bay eller Tradera, eftersom man då både kan hitta produkterna till bättre pris än i butikerna samt få tag på kollektioner som inte släpps i Sverige. Tänk på att I.d oftast säljs under namnet Bare Escentuals utomlands!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Rougen ser jättefina ut!

Kabuki sa...

Rougen från i.d. är mina favoriter, bra pigment, lätta att applicera och sitter bra. Min favvofärg är Glee, hoppas den finns kvar, behöver snart en ny, dessa färger såg också mycket fina ut!
Kram, kram!