söndag, oktober 16, 2011

Bloggträff i Linköping


Igår var det äntligen dags för oss beautybloggare i Linköpings-/Norrköpingsområdet att ses i verkligheten och ha en bloggträff. Det var Tess a.k.a Kajalpennan som tog iniativet och det var verkligen ett mycket bra sådant!

Personligen har jag träffat mycket få beautybloggare IRL så det var riktigt kul att få se ansiktena bakom bloggarna, varav en del som man har följt i flera år, och för mig var det även några helt nya bekantskaper.

Bloggträffen ägde rum här i Linköping där jag, ovanstående samt Makeuponista - Josephine bor. Från Norrköping kom SainBella - Bella, Vintertroll - Emelie och MakeUpMyLack - Sanna. TotalBeauty-Carina och Fru Vesa-Anna kom inresandes långväga för att vara med på träffen.

Först blev det långfika på Espresso House med många lattes och sötsaker. Generösa Carina delade med sig av fina skuggor, lack och diverse sminkprylar. Sedan gick en del av oss på middag på en thairestaurang som serverade väldigt god mat men som hade lite hårresande saker på menyn. Ett par glas vin blev det också! Avslutningsvis hann halva gänget också med några cocktails på en cocktailbar på Stortorget.

Det var verkligen en väldigt trevlig bloggträff och jag hoppas att det blev flera. Jag är ju den som är minst aktiv när det gäller just bloggandet numera, men jag har definitivt fått ny inspiration igen av den här träffen.

6 kommentarer:

Josephine sa...

Det var jättetrevligt igår, kul att träffa dig i verkligheten! :)

Emilie sa...

Jag tyckte att det var jättekul att Therese tog initiativet till träffen! Det är så kul att träffa personerna bakom bloggarna :)

Jag vet inte om jag sa det men din sminkning var så otroligt fin igår!

Bella sa...

Jag kan bara hålla med de andra, var supertrevligt! Nästa gång får vi köra Norrköping :P

Carina (TotalBeauty) sa...

Det var kul att få träffa dig Live :)

Din sminkning var verkligen fin, försökte få till en bra bild på den för att lägga upp på bloggen, men ingen av bilderna blev tyvärr speciellt bra.

(Lade till dig på min blogglista så att jag kan hitta tillbaka hit :))

Maja sa...

Tack ska ni ha ni också, så himla kul att träffa er! Använde Brite Bird-skuggor dagen till ära =)

Anonym sa...

Mycket mycket trevligt det låter!