lördag, december 04, 2010

Urban Decay Primer Potion - snart är de fyra!

Greed, Sin, Eden, Original


Vad är det absolut viktigaste för en snygg och hållbar ögonmakeup? Jo, en riktigt bra eye-primer!
Min absoluta favorit inom den kategorin är Urban Decay Primer Potion och jag kan inte absolut inte vara utan den. Med den sitter sminket fantastiskt bra utan att veckas eller mattas av.
UDPP finns som bekant i den originalform (matt med ett liten nyans av mycket svagt skimmer) och i min älsklingsnyans Sin (metallisk champagne).
Nu finns även Eden, som är absolut totalt matt. Den ska påminna om MAC Paint Pot Soft Ochre färgmässigt och därmed funka som concealer på hy med gul underton.
Till våren släpps en ny metallisk variant som heter Greed. Den ska vara riktigt guldig.

Jag hoppas att de två nyheterna lanseras även här i Europa för jag är väldigt nyfiken på att testa annars blir det definitivt E-bay för min del.

3 kommentarer:

Bitte sa...

För min del hade det varit bättre om de gjort om förpackningen i stället för att satsa på nya färger.

Emma sa...

Älskar också PP. Eden kom i våras exlusivt för Sephora och var med som en mini flaska i The black palette. Jag är väldigt sugen på Greed.

Carolin sa...

SminkJante: I USA har de gjort UDPP i tuber, har sett det båda på youtube och i bloggar. Är dock inte säker på om det bara var nån limited edition grej eftersom de var extra stora förpackningar men hoppas det lanseras i Europa med. Annars måste jag nog hålla med om att detta också är min abosluta favorit primer, så hoppas på att snart kunna prova de andra "nyanserna" :)
/carolin

http://minboudoir.blogspot.com/